Haberler

Emekliğe Ayrılan Paçacıoğlu'na Veda Yemeği

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Burhan Paçacıoğlu'nun emekliliğe ayrılması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Burhan Paçacıoğlu'nun emekliliğe ayrılması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, sosyal tesislerde gerçekleşen programda konuşan CÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Paçacıoğlu'nun uzun yıllar üniversiteye hizmet etmiş bir akademisyen olduğunu ifade etti.

Hizmetlerinden dolayı Paçacıoğlu'na teşekkür eden Yılmaz, "Hocamızın yaşadığı bu süreci ileride inşallah bizlerde yaşayacağız. Aslolan geride kendisini hayırla anacak arkadaşlarının, öğrencilerinin olması. Hocamız bunu hakikaten başkalarına örnek olacak derecede gerçekleştirmiştir. Kendisini biz uğurluyoruz ama Sivas'ta yaşıyor, üniversitemizin kapıları kendisine sonuna kadar açık. Bundan sonraki hayatında ailesiyle huzurlu ve mutlu bir hayat geçirmesini diliyorum" açıklamasında bulundu.

Meslek hayatında 41 yılı tamamladığını belirten Paçacıoğlu, şunları kaydetti:

"41 yıllık efordan sonraki süreç insanda ister istemez psikolojik olarak bir burukluğa neden oluyor. Çok mutluyum, bu süre zarfında üniversiteme, Sivas'a, vatanıma ve milletime hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Dostlardan, arkadaşlardan ayrılmak gayet tabi insana hüzün veriyor. İnşallah bundan sonraki emeklilik hayatına da alışacağız."

Paçacıoğlu, programı düzenleyenlere teşekkür etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul tarafından Paçacıoğlu'na plaket takdim edildi. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title