Haberler

Emekli Yüzbaşı Evinde Ölü Bulundu

BODRUM'un Konacık Mahallesi'nde 70 yaşındaki emekli Deniz Yüzbaşı Mehmet Erbil evinde ölü bulundu.

BODRUM'un Konacık Mahallesi'nde 70 yaşındaki emekli Deniz Yüzbaşı Mehmet Erbil evinde ölü bulundu. Kalp krizinden öldüğü sanılan Erbil'in cesedi, Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Emekli Deniz Yüzbaşı Mehmet Erbil'i bu sabah telefonla arayan arkadaşları kendisine ulaşamayınca, Konacık Mahallesi Ali Paşa Sokak'taki evine geldi. Evin kapı zilini çalmalarına rağmen kapı açılmayınca, durumdan şüphelenen arkadaşları, polise haber verdi. Çilingir yardımıyla eve giren polis, Erbil'i salondaki koltuğunda yüzükoyun vaziyette ölü olarak buldu. Vücudunda kesici ve delici ya da darp izine rastlanmayan Erbil'in cesedi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

2 yıl önce kalp ameliyatı geçirdiği öğrenilen Erbil'in dün akşam arkadaşlarıyla bir balık restoranın da alkol alıp eğlendiğini öğrenildi. Erbil'in kalp krizinden öldüğü sanılıyor. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Mehmet Erbil Konacık Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title