Haberler

Emekli Olan İmamlara Diva-Sen'den Plaket

Oltu İmamlar mutat toplantısında Tüm-Memur-Sen Konfederasyonu Başkan Yardımcısı ve Diva-Sen Erzurum İl Başkanı Osman Temel, emekli olan imamlara plaket verdi.

Oltu İmamlar mutat toplantısında Tüm-Memur-Sen Konfederasyonu Başkan Yardımcısı ve Diva-Sen Erzurum İl Başkanı Osman Temel, emekli olan imamlara plaket verdi.

Oltu Aslanpaşa Camii'nde toplanan Oltu Müftülüğü personeli aylık mutat toplantısına katılan Diva-Sen Erzurum İl Başkanı Osman Temel, emekli olan Nizamettin Macit'e plaketini verirken, daha önce emekli olan Kur'an kursu hocası Fikri Taş adına plaketi Oltu Müftüsü Ahmet Nuri Bayraktutan Dursun Bütün'e takdim etti. Oltu Müftülüğü ve Diva-Sen Oltu İlçe Temsilcisi İsa Çalışkan da, emekli olan imamlara birer plaket takdim etti.

Plaket takdiminin ardından bir konuşma yapan Osman Temel, "Oltu İlçe Müftümüz Ahmet Hoca benim sınıf arkadaşımdı. Oltu Müftülüğü herkese nasip olmaz. Rabbim inşallah hepimizi görevimize layık olmayı nasip eylesin. Biz bu STK'yı kurarken hep şu duayı ettik: 'Allah'ım bu STK senin dinine ve ülkemize hizmet edecekse bizim yolumuz aç, şahsi çıkarlarımız ön plana çıkacaksa bizi başladığımız yerde bitir' şeklinde duayla başladık. Üyemiz olan arkadaşlarımızı mutlaka plaket vererek emekli edeceğiz diye söz verdik. Emekli olan imam arkadaşlarımızın hiçbirisinin diyanette çalıştığını belgeleyecek belgesi olmadığından, ileride torunlarına 'bakın bende diyanetten emekli oldum' diyebilmesi adına böyle bir plaket hazırlayarak kendilerine takdim ettik. Burada çalışan arkadaşlarımızın hepsi birer takdir veya teşekkür belgesine layıktır. Bende bir imam kardeşiniz olarak çok şanslıyım. Dünyaya bir daha gelsem Allah şahittir yine imam olmak isterdim. Emekli olan imamlarımızı tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarını Allah yolunda harcamalarını diliyorum" şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Oltu İlçe Müftüsü Ahmet Nuri Bayraktutan ise, "Görevini layıkıyla yapıp emekli olan personelimizden Allah razı olsun. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında başarılarının devamını dilerim" dedi.

Bu arada, Oltu Din Görevlileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Oltu Yolboyu Mahallesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği adına Yolboyu İmamı Hakkı Çalışkan'a yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı bir plaket vererek, caminin yapımını kısa sürede tamamladığı için teşekkür etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memur Sen Erzurum Oltu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title