Haberler

Sandıklı'da Emekli Öğretmenden Şiirli İsrail Protestosu

Güncelleme:

Afyonkarahisar Sandıklı'da emekli öğretmen İbrahim Gedik, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını iş yerinin kapısına yerleştirdiği şiir panosuyla protesto ediyor.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde öğretmenlikten emekli olduktan sonra tuhafiye dükkanı açan İbrahim Gedik, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını işyerinin kapısına yerleştirdiği şiir panosuyla protesto ediyor.

İbrahim Gedik, 'Filistin sahi İsrail yalandır' başlıklı şiiri panoya yazarak, işyerinin kapısına astı. Gedik, 'Filistin kutsal isyandır/ Dirençtir, kavgadır/ Haklıdır, Hakka tapandır/ Bu dizeler Sandıklı'dan tüm dünyaya selamdır' dizeleriyle başlayan şiir panosunun, Filistin'e yapılan zulüm son buluncaya kadar duracağını söyledi.

Gedik, "Filistin sorununu aklım erdiği günden beri biliyorum. Ulusal Kurtuluş Savaşı vermiş ve bunu zaferle taçlandırmış bir ulusun çocuğu olarak, ezilen Filistin halkının yanında olmak için kendi çapımda protesto eylemi yapıyorum" diye konuştu. Amacının halkın dikkatini çekmek olduğunu anlatan Gedik, ortada bir vahşet olduğunu, küresel güçlerin yaptığı bu baskıyı, şiddeti ve vahşeti şiddetle kınadığını söyledi. - Afyonkarahisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Gedik Sandıklı İsrail Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title