Haberler

İncirliova'da Yaşayan Emekli Öğretmen İntihar Etmek İstedi

Güncelleme:

Aydın İncirliova'da, ailevi sorunları olduğu iddia edilen emekli öğretmen 52 yaşındaki N.T. oturduğu evin birinci katındaki balkonundan atlayarak intihar etmek istedi.

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde, ailevi sorunları olduğu iddia edilen emekli öğretmen 52 yaşındaki Nevzat T., oturduğu evin birinci katındaki balkonundan atlayarak intihar etmek istedi.

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Şirinevler Caddesi İrsu Apartmanı'nda meydana geldi. Öğretmen olan eşi Emine T. ile tartıştığı ileri sürülen iki çocuk babası emekli öğretmen Nevzat T., ardından evinin birinci katındaki balkondan kendisini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşerek yaralanan Nevzat T.'yi gören eşi ve komşuları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptığı müdahalenin ardından Nevzat T.'yi, ambulansla Aydın Devlet Hastanesine kaldırdı. Tedavi altına alınan Nevzat T.'nin hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.

28 yıl çeşitli okullarda sınıf öğretmenliği yapan Nevzat T.'nin, iki yıl önce İncirliova Halk Eğitim Merkezi'nde okuma yazma kursu verdikten sonra psikolojik sorunlardan dolayı emekli olduğu belirtildi. Evli ve iki çocuk babası Nevzat T., bir süredir geçimsizlik nedeniyle sık sık tartıştığı öne sürülen eşi Emine T.'nin ise halen daha bir okulda sınıf öğretmenliği yaptığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Şirinevler İncirliova Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title