Haberler

Emekli Maaşıyla Aldığı Bayrakları Çocuklara Dağıttı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde oturan 67 yaşındaki Sami Salaraslan, emekli maaşıyla aldığı 200 Türk bayrağını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocuklara dağıttı.

Sandıklı'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Hükümet Konağı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılması ile başladı. Kutlamalar öğrencilerin hazırladığı gösterilerle devam etti. Kutlamalara katılan öğrencilere Kaymakam Faik Arıcan tarafından pamuk şeker dağıtılırken, TEDAŞ'tan işçi emeklisi Sami Salaraslan ise emekli maaşıyla aldığı Türk bayraklarını çocuklara dağıttı.

Aldığı 200 bayraktan 150'sini okullara, 50'sini de törene katılan çocuklara dağıtan Sami Salaraslan, 5 yıldır sürdürdüğü geleneğini ömrü elverdiği sürece devam ettireceğini söyledi. Çocuk ve gençlerin mutlu olmasının kendisini de mutlu ettiğini aktaran Sami Salaraslan, şöyle dediB

"Çocuk ve gençleri seviyorum. Onları sevindirmek için emekli maaşımla aldığım Türk bayraklarını 23 Nisan'da çocuklara, 19 Mayıs'ta da gençlere dağıtıyorum. 5 yıldır bayrak dağıtıyorum. Her bayram dağıttığım bayrak sayısı değişiyor. Geçen 23 Nisan'da 500 Türk bayrağı dağıtmıştım. Bu bayramda da tören alanında 50, okullarda da 150 olmak üzere toplam 200 Türk bayrağı dağıttım. İlçemizdeki zengin vatandaşlarımızın da çocukları sevindirmelerini istiyorum."

- Sandıklıafyonkarahisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Faik Arıcan Sandıklı 23 Nisan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title