Haberler

Emekli Felçli ve Gözleri Görmeyen Öğretmene Vefa Ziyareti

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde Süleyman Yılmaz Ana Okulu öğrencileri, felçli ve gözleri görmeyen emekli öğretmen 66 yaşındaki İbrahim Balıoğlu’nu evinde ziyaret ederek, öğretmenler gününü kutladı.

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde Süleyman Yılmaz Ana Okulu öğrencileri, felçli ve gözleri görmeyen emekli öğretmen 66 yaşındaki İbrahim Balıoğlu'nu evinde ziyaret ederek, öğretmenler gününü kutladı.

Ana sınıfı minik öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle emekli öğretmen İbrahim Balıoğlu'nu ve emekli öğretmen olan eşi Müjgan Balıoğlu'nu evinde ziyaret etti. Her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen ziyaretler kapsamında bu yıl 2000 yılında emekli olan ve daha sonra beyin kanaması geçirerek gözleri görmeyen emekli öğretmen Balıoğlu'nu ziyaret eden Süleyman Yılmaz Anaokulu idarecileri ve öğrencileri emekli öğretmene çiçek vererek Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Süleyman Yılmaz Anaokulu Müdürü Nimet Uzan ve okul öğretmenleri, bir süre emekli öğretmen ile sohbet etti. Gerçekleşen ziyaretten dolayı mutluluğunu dile getiren emekli öğretmen İbrahim Balıoğlu, "Emekli bir öğretmen olarak bugün hatırlanmak ve ziyaret edilmek çok güzel bir duygu. Çocuklarıma kavuşmak çok güzel. Bu ziyaretten dolayı çok mutlu oldum. İnşallah sağlığıma kavuşup vekaleten de olsa hocamın okulunda öğretmenlik yapmak isterim" diyerek teşekkür etti.

Okul Müdürü Nimet Uzan ise gerçekleştirdikleri ziyarette; "Bugün başöğretmenimiz Atatürk'ün eşliğinde bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz. Biz de farklı farklı etkinliklerle öğretmenlerimizi anmak istedik. İbrahim bey benim öğretmenliğe başladığım yıl ilk müdürüm idi ve onu ziyarete geldik. Çocuklarımıza şunu vermek istedik, gelecek nesillere taşıyacağımız her türlü sorumluluk ve emanetin kıymetini bilmelerini ve bu yönde neferleri olmalarını sağlamak istedik. Çocuklar ve bizler için çok duygusal bir ziyaret oldu. İnşallah daha nice nice seneler birlikte olmayı istiyoruz" diye konuştu. (Tİ - EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tavşanlı Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title