Haberler

Emekli Evlerinde Yaş Günü Coşkusu

İzmit Belediyesi Emekli Evleri’nde, her ay üyelerin doğum günleri toplu bir şekilde kutlanıyor.

İzmit Belediyesi Emekli Evleri'nde, her ay üyelerin doğum günleri toplu bir şekilde kutlanıyor.

İzmit Belediyesi Emekli Evlerinde doğum günü kutlamaları ara vermeden devam ediyor. Emekli evlerinde kayıtlı üyeler için her ay düzenli olarak yapılan doğum günü kutlamaları Haziran ayında da devam etti. Yeni Mahalle Emekli Evi'nde 6, Plajyolu Emekli Evi'nde 10,Kadıköy Emekli Evinde 4,Cedit Emekli Evi 10,Yuvam Emekli Evi'nde 7, Tepeköy Emekli Evi'nde 7, Mehmet Ali Paşa Emekli Evi'nde 10, Tavşantepe Emekli Evinde 4, Yahyakaptan emekli Evi'nde 9, Kertiltekke Emekli Evi'nde 6 üyenin doğumgünü kutlaması gerçekleştirildi.

Programlarda doğum günü olan emekliler coşku ve mutluluk içerisinde pastalarını keserken, hazırladıkları küçük hediyeleri birbirlerine verdiler.İzmit Belediyesi tarafından da emeklilere İzmit'i temsil eden küçük hediyeler verilerek, doğum günleri kutlandı. Emekli evlerinde gerçekleştirilen faaliyetlerden dolayı memnuniyetlerini bildiren vatandaşlar İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a teşekkürlerini ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title