Haberler

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Erzurum'da Konferans Verdi

Erzurum İl Müftülüğü tarafından başlatılan her aya bir konferans projesi kapsamında Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, “Stresten Kurtulmanın Yolu” adlı bir konferans verdi.

Erzurum İl Müftülüğü tarafından başlatılan her aya bir konferans projesi kapsamında Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, "Stresten Kurtulmanın Yolu" adlı bir konferans verdi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Gösteri Merkez'inde düzenlenen konferansa Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, İl Müftüsü Hasan Çınar, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, müftü yardımcıları, ilçe müftüleri ve çok sayıda davetli katıldı. Birbirinden önemli projelere imza atan Erzurum İl Müftülüğü'nün her aya bir konferans projesi kapsamında düzenlenen konferansta Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, "Stresten Kurtulmanın Yolu" hakkında bir konferans verdi. Yoğum katılımın olduğu konferansta Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, stresten kurtulmanın yollarının en başında iman geldiğini söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Necmettin Nursaçan Erzurum Müftü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title