Haberler

Emekli Bankacı, Kızılay'ın Daimi Kan Bağışçısı

Kütahya’nın Simav ilçesindeki bir kamu bankasından emekli müdür Mustafa Çalışkan (63), Kızılay kan bağış aracı geldiğinde, ilk bağışçı olarak gittiğini ifade etti.

Kütahya'nın Simav ilçesindeki bir kamu bankasından emekli müdür Mustafa Çalışkan (63), Kızılay kan bağış aracı geldiğinde, ilk bağışçı olarak gittiğini ifade etti. Çalışkan, "Kızılay'a düzenli olarak kan vermeye devam ediyorum. Elimde Kızılay kan bağış karnem ile koşarak gidiyorum. Şimdiye kadar 14 kez kan verdim, her defasında üç kişinin hayatını kurtardığıma inanarak kan veriyorum. Kanım da canım da feda olsun vatanıma" dedi.

Yenilenen kan bağış aracıyla, daha iyi şartlarda bağış topladıklarını belirten Doktor Sinan Dönmez, "Simav'a kan bağışı için düzenli olarak geliyoruz. Daimi kan bağışçılarımız, ilk defa kan verecek olan vatandaşlara rehberlik yapıyor, teşvik ediyor, bize de işin tıbbi boyutu kalıyor. 200 ünite kan bağışına ulaşacağımızı umuyorum. Simav'dan ve bağışçılarımızdan memnun ayrılıyoruz " diye konuştu. (MEİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çalışkan Kızılay Kütahya Simav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title