Haberler

Emekli Albay Düğünde Şarkı Söylerken Öldü

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde emekli bir albay, bir sünnet düğününde sahnede şarkı söylerken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde emekli bir albay, bir sünnet düğününde sahnede şarkı söylerken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Malkara Öğretmenevi Düğün Salonu'ndaki bir düğüne İstanbul'dan davetli olarak katılan 3 çocuk babası emekli Albay İsmail Aytaç Savaşeri (67), katıldığı düğünde düğün sahiplerine jest yapmak için sahneye çıktı. Savaşeri, söylediği ilk şarkının sonunda aniden fenalaşarak yere düştü. Düğündeki davetliler 112 sağlık ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Savaşeri Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan incelemelerin ardından Savaşeri'nin kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirlendi. Olay sonrası düğün sahipleri ve davetliler büyük şok yaşadı. Emekli Albay İsmail Aytaç Savaşeri'nin 2009 yılında "Yetenek Sizsiniz" yarışmasına yarışmacı olarak katıldığı öğrenildi. Şavaşeri'nin birçok konserde de sahne alarak profesyonel anlamda şarkı ve türkü söylediği kaydedildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Tekirdağ Malkara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title