Haberler

Emek Sineması Twitter'da Tt Oldu

Beyoğlu’nda Mart ayında kapılarını sanatseverlere açmaya hazırlanan tarihi Emek Sineması, Twitter’da "EmekSinemasıYenidenDoğdu" hashtagi ile TT (Trend Topic) listesine girerek, gündemin en çok konuşulan konularından birisi oldu.

Beyoğlu'nda Mart ayında kapılarını sanatseverlere açmaya hazırlanan tarihi Emek Sineması, Twitter'da "EmekSinemasıYenidenDoğdu" hashtagi ile TT (Trend Topic) listesine girerek, gündemin en çok konuşulan konularından birisi oldu.

Mart ayında perdelerini açmak için gün sayan Emek Sineması, Twitter'da gündemin en çok konuşulan konularından birisi olarak TT (Trend Topic) listesine girdi. Haberin duyulmasının ardından milyonlarca sosyal medya kullanıcısı "EmekSinemasıYenidenDoğdu" hashtagi ile paylaştıkları mesajlarla tarihi Emek Sineması'nın yeniden inşa edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a teşekkür etti.

"TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM"

Sosyal medya kullanıcılarının tarihi Emek Sineması'nın yeniden inşa edilmesiyle ilgili Twitter üzerinden yaptığı paylaşımların bazıları şöyle:

R.Sezer Katırcıoğlu:  Beyhude protestolarla günlerce gündemi meşgul ettiler fakat Emek Sineması Yeniden Doğdu teşekkürler @AhmetMisbah Bşknm

Arzu Erdoğral:  Emek Sineması tadilat yalanıyla kapatılıyor diyenler şu an renginizi harbi merak ediyorum  Emek Sineması Yeniden Doğdu

Çağdaş Yıldız:  Emek Sineması gerçekten tarihine yakışır hale gelmiş, yenilenmiş. Dünyadaki örnekleri gibi yeni bir çekim merkezi olmaya aday.

Canan  Kuzu : Emek sineması çok şükür AVM  olmadı, restore edilmiş yapanların ve yıkılmaması için mücadele edenlerin yüreğine sağlık

"2016'NIN EN BÜYÜK HEDİYE PAKETİ EMEK SİNEMASI"

Beyoğlu'nun tarihi simgelerinden birisi olan Emek Sineması yeniden inşa edilerek hayata döndürüldü. İstiklal Caddesi'ndeki Grand Pera projesi kapsamında inşa edildiği dönemin mimari özelliklerine uygun şekilde yeni mekanına taşınan Emek Sineması, 820 kişilik seyirci kapasitesi, bin 250 metrekarelik fuaye alanı ve teknolojik donanımıyla kapılarını Mart ayında sanatseverlere açmaya hazırlanıyor.

Tarihi Emek Sineması hakkında açıklamalarda bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Beyoğlu için 2016'nın en büyük hediye paketi Emek Sineması'dır" - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu Twitter Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title