Haberler

Elyaf Depolarındaki Yangın Nedeniyle E-130 Karayolu Ulaşıma Kapandı

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı Kent Meydanı ve Kültür Merkezi inşaat alanındaki depolarda çıkan yangın, E-130 karayolunun ulaşıma kapanmasına neden oldu.

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı Kent Meydanı ve Kültür Merkezi inşaat alanındaki depolarda çıkan yangın nedeniyle E-130 karayolu ulaşıma kapandı.

BİLİNMEYEN NEDENLE ÇIKAN YANGIN HIZLA BÜYÜDÜ

Yangın, saat 11.45 sıralarında başladı. Aynı zamanda İzmit- Yalova yolu olan ve Karamürsel ilçesinin içinden geçen E-130 karayolu kenarında bir süre önce Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı Kent Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatının depolarında bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü.

YALOVA İSTİKAMETİ ULAŞIMA KAPANDI

İçinde çok miktarda yalıtım malzemesi olan elyafların bulunduğu depolar Karamürsel İtfaiyesi'nin müdahalasine rağmen alev alev yandı. Çevre ilçe itfaiyelerinden de takviye istendi. Yangın nedeniyle E-130 karayolunun Yalova istikameti ulaşıma kapandı. Yangın, yaklaşık 40 dakika sonra kontrol altına alınırken yol da ulaşıma açıldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karamürsel Yalova Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title