Haberler

    Elveda Windows Phone, Hoşgeldin "Windows"!

    Bilişim ve yazılım devi Micsoroft, mobil işletim sistemi Windows Phone'u silip yerine Windows yazı ve logosunu getirebilir!

    Bilişim ve yazılım devi Micsoroft, mobil işletim sistemi Windows Phone'u silip yerine Windows yazı ve logosunu getirebilir! Detaylar haberimizde…

    Çinli GoPhone firması tarafından üretilen 4.7 inç ekranlı bir akıllı telefon Microsoft'un planlarını açık etti. Nokia by Microsoft'un Lumia modellerinde yazan Windows Phone etiketi yerine Windows yazısını ve logosunu kullanan GoFone firması, Microsoft'un sır gibi sakladığı ve projelerini açık etmiş olabilir.

    Kısa süre önce gelen sızıntı bilgiler arasında, Microsoft'un masaüstü ve mobil platformları tek bir çatı altında toplamak istediği yer alıyordu. Windows 9 ile radikal değişikliklere gitme planları yapan üreticinin HTC ile anlaşmasının ardından, One (M8) for Windows modeli üretilmişti. For Windows Phone yerine yalnızca Windows yazıyor olması bu söylentileri güçlendiriyor.

    Elveda Windows Phone, Hoşgeldin "Windows"!

    Sızıntıları bir kenara bırakıp, geçtiğimiz ay Nokia markasının Nokia by Microsoft olacağını duyuran Microsoft'un marka ve isimlendirmeler konusunda büyük bir çalışma yaptığını söylemek pek de yanlış olmaz. Bakalım ilerleyen süreçlerde hangi bilgiler netlik kazanacak.

    Nokia by Microsoft haberi için tıklayın.

    HTC One M8 for Windows haberi için tıklayın.

    The post Elveda Windows Phone, Hoşgeldin "Windows"! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Microsoft Nokia Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title