Haberler

    Kolombiyalı Kaleci Mondragon Futbolu Bıraktı

    Güncelleme:

    Uzun yıllar Galatasaray'ın da kalesini koruyan Kolombiyalı kaleci Faryd Mondragon, Brezilya maçı ile birlikte futbolu bıraktı.

    Kolombiya'nın emektar file bekçisi Aly Faryd Mondragon, Brezilya'ya 2-1 yenilerek Dünya Kupası'na veda etmelerinin ardından profesyonel futbolculuk kariyerine son verdi.

    GALATASARAY'DA FORMA GİYDİ

    43 yaşındaki kaleci, 2001-2007 yılları arasında Türkiye'de Galatasaray'ın formasını terletmiş ve 2 Süper Lig Şampiyonluğu yaşamıştı.

    "CASTELLO BENİM SON STADYUMUM OLDU"

    Kariyerinde sayısız başarı bulunduran Mondragon, çeyrek finalde elenmelerinin ardından Fortaleza'da bir açıklama yaptı. Veteran eldiven, "Profesyonel bir oyuncu olarak Estadio Castelao benim son stadyumum oldu. Bu harika grubun bir parçası olabildiğim için çok mutluyum." dedi.

    DÜNYA KUPASI TARİHİNE GEÇTİ

    Mondragon, ülkesinin Japonya'yı 4-1 mağlup ettiği grup maçında 6 dakika boyunca sahada kalarak Dünya Kupaları tarihinin en yaşlı futbolcusu unvanını elde etti. Mondi, ülkesinin takımlarından Deportivo Cali'nin kalesini koruyordu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Faryd Mondragon Galatasaray Kolombiya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title