Haberler

Elvan Göçer, AK Parti'den Yeniden Aday Adayı Oldu

AK Parti’den 25. dönem 3. sıra Muğla milletvekili adayı olan Elvan Göçer, 26. dönem için aday adaylığını yoğun bir katılımla açıkladı.

AK Parti'den 25. dönem 3. sıra Muğla milletvekili adayı olan Elvan Göçer, 26. dönem için aday adaylığını yoğun bir katılımla açıkladı.

25. dönem milletvekili adayı olarak çok güzel çalışmalar yaptıklarını kaydeden Elvan Göçer, parti teşkilatına, kendisini yürekten destekleyen herkese teşekkür etti. Göçer, "AK Parti, Türkiye'nin tüm dinamiklerini bünyesinde barındıran, çoğulcu, demokrat, sivil ve yepyeni bir siyasi aklı temsil eden bir partidir. Ak Parti milletin gözündeki son umut ışığıdır. Ak Parti ülke sevdasını en üst düzeyde hissedenlerin, ülkenin büyük ideallerini biran olsun unutmayanların partisidir. Bende böyle bir partide siyaset yapmaktan ve milletvekili aday adayı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Kadınlarımızın sabrı, umudu, metaneti, vakarı olmasaydı, bugünlere gelemezdi. Kadın eli değmiş, kadın ruhuyla zenginleşmiş, şefkatle sarmalanmış bir dünya, elbette ki savaşla, kanla, gözyaşıyla kararan bugünlerden çok daha güzel yarınlar vaat edecektir. Kadın ve aile güçlü olacak ki, toplumsal dokumuzu, millet olma vasfımızı muhafaza edelim. Kadınların merhamet, nezaket, estetik ve sevgi eli dünyaya daha çok değmelidir. Bunlardan dolayıdır ki kadınlara destek veren, kadınlara değer veren AK Parti'den milletvekili aday adayı oldum. Biz her insanımızın mutluluğunu toplumsal barışın en büyük teminatı olarak görüyoruz. Bütün vatandaşlarımızın ülkelerine inanmalarını, güvenmelerini, ülkeleriyle gurur duymalarını istiyoruz. Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkesiyle, Alevisiyle, Sünnisiyle, tüm Türkiye olarak barış ve mutlu bir şekilde yaşamalıyız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Elvan Göçer Ak Parti Türkiye Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title