Haberler

Elvan: "Etkisiz Hale Getirilen Terörist Sayısı 6 Bini Geçti"

Başbakan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, terör konusunda müthiş bir mücadele verildiğini belirterek, “23 Temmuz 2015’ten bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısı 6 bini geçti” dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, terör konusunda müthiş bir mücadele verildiğini belirterek, "23 Temmuz 2015'ten bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısı 6 bini geçti" dedi.

Ak Parti Silifke İlçe Teşkilatı üyeleri, Ankara'da AK Parti Grup Toplantısı'na katılmalarının ardından Başbakan Yardımcısı Elvan'ı ziyaret ettiler. TBMM'de gerçekleşen ziyarete, Mersin Milletvekilleri Yılmaz Tezcan, Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan da katıldı.

Elvan, ziyarette yaptığı konuşmada, Silifke'nin önemini üzerinde durarak, 2019 yerel seçimlerine işaret etti, AK Parti'nin Silifke'de yüzde 25'ler civarında oyu olduğunu dile getiren Elvan, "Bunu yüzde 40'lar seviyesine çıkarmamız lazım. Bizim bu potansiyelimiz var. Yeter ki, eksiklikler, yapılacaklar neyse bunları yapalım. Hedefimiz 2019'da Silifke'de belediyeyi almak ve açık ara birinci olmaktır" diye konuştu.

Teşkilatın birlik ve bütünlüğünün önemli olduğunu vurgulayan Elvan, "Biz milletimizin derdini dert edinen bir partiyiz. Çalışmalarımızı hiç ara vermeden sürdürmemiz gerekiyor. Kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza çok büyük sorumluluk düşüyor. Eksiklikleri bize bildireceksiniz, biz de gidereceğiz" ifadelerini kullandı.

"ÖNEMLİ YATIRIMLARIMIZ BAŞLADI, HER BİRİNİ TAKİP EDİYORUZ"

Mersin ve Silifke'ye yönelik yatırımlara ilişkin teşkilat üyelerine bilgi veren Elvan, önemli yatırımların başladığını, her birini takip ettiğini kaydetti. İlgili müsteşarlar ve genel müdürlerden yatırımlarla ilgili sürekli bilgi aldığını aktaran Elvan, şöyle devam etti: "Aşılamayan sorunlar varsa onları da Bakanlarımız ile konuşuyoruz. Sizler de bunların takipçisi olacaksınız. Zaten biz kendi içimizde dayanışmayı, birlikteliği gösterdiğimiz zaman tüm kapılar ve yollar açılıyor."

Mersin ve Silifke'de özellikle gölet ve barajlar konusunda hiçbir sıkıntı yaşanmayacağını söyleyen Elvan, bu konuda Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile sürekli görüştüğünü ifade etti. Sulama birlikleri ve kooperatiflerinin yaşadıkları sorunları da bildiklerini, sorunun çözümü için birlik ve kooperatifler ile 17 Mayıs 2016'da bir toplantı yapılacağı bilgisini veren Elvan, birliklere 3 yıl geri ödemesiz, 25 yıl vadeli ve faizsiz bir model sunulacağını söyledi. Taşucu'nda erkek yurdu talebini de bildiklerini dile getiren Elvan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile görüşüldüğünü ve Bakanlığa ait bir binanın yurt için kullanılacağını açıkladı.

"ETKİSİZ HALE GETİRİLEN TERÖRİST SAYISI 6 BİNİ GEÇTİ"

Terörle mücadeledeki gelişmelere de değinen Elvan, "Terör konusunda müthiş bir mücadele veriliyor. Hem Silahlı Kuvvetler hem emniyet güçleri uyumlu bir şekilde çalışıyor. 23 Temmuz 2015'ten bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısı 6 bini geçti" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Silifke Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title