Haberler

Elvan'dan Teşekkür ve Değerlendirme Ziyaretleri

Antalya Milletvekili Lütfi Elvan, 7 Haziran seçimlerindeki çalışmalarına teşekkür etmek ve seçim sürecini değerlendirmek için ziyaretlerine Kemer'den başladı.

Lütfi Elvan, beraberinde Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya Milletvekilleri Hüseyin Samani, Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan Enç, Sena Nur Çelik'le birlikte geldiği Kemer'de Ak Parti İlçe Başkanı Ferruh Derin, yönetim kurulu üyeleri, Ak Partili Kemer Belediye Meclis Üyeleri Halit Çilengir, Yunus Nergiz, Emine Canik ile partililer tarafından karşılandı.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıdan önce İHA muhabirine kısa bir açıklama yapan Lütfi Elvan, teşekkür ve değerlendirme ziyaretlerini il başkanı, seçilen milletvekilleri ve diğer teşkilat mensuplarıyla gerçekleştirdiklerini söyledi. Elvan, Antalya genelinde oylarını 30 Mart seçimlerine göre yüzde 2 oranında artırdıklarını kaydetti.

Elvan, Kemer'deki sonuçları değerlendirirken de "Kemer'deki seçim sonuçlarına baktığımızda aşağı yukarı AK Parti ve CHP'nin oyları eşit görünüyor. Biliyorsunuz biz Antalya'nın 19 ilçesinin 16'sında birinci parti olarak çıktık. Kemer'de 250 oy farkla ikinci olduk. Diğer taraftan özellikle Antalya genelinde almış olduğumuz oy oranına baktığımızda da 30 Mart belediye seçimlerinde 2 puan üstünde oran görüyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ak Parti Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title