Haberler

Elt Semineri İçin Geri Sayım Başladı

Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Mükemmelliğin Eşiğinde (On the Threshold of Excellence) Semineri 5 Nisanda yapılacak.

Bursa Nilüfer Eğitim Kurumları tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Mükemmelliğin Eşiğinde (On the Threshold of Excellence) Semineri 5 Nisanda yapılacak.

Bursa'da 30 yıldır eğitime verdikleri destekle ve kaliteli eğitim anlayışlarıyla öncü kuruluş haline gelen Nilüfer Eğitim Kurumları, geleneksel ELT seminerleriyle yeniden gündeme geliyor.  Bursa'da  görev yapan İngilizce  öğretmenlerine mesleki birikimlerini paylaşma ve kendilerini geliştirme imkanı verecek seminere Oxford Üniversitesi'nden Amanda Gamble, Farbe Üniversitesi'nden K. Shirley Glen Wright, Express Üniversitesi'nden Jennifer Mailley ve Cambridge Üniversitesi'nden Henry Brothers konuk olacak.

Nilüfer Eğitim Kurumları Yabancı Diller Koordinatörü Mesut Özil, "Marmara bölgesindeki öğretmenlerimizden seminere büyük ilgi bekliyoruz. Öğretmenlerimizi yabancı dil konusunda yüksek eğitim almış ve bu alanda kendini ispatlamış eğitimcilerle bir araya getirerek, dil eğitimindeki yeniliklerden haberdar olmalarını, mesleki gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefliyoruz" dedi.

İngilizce eğitiminde kaliteyi hedefleyen Nilüfer Eğitim Kurumları'nın Genel Müdürü Ali Dilitatlı, "Önde  gelen  yayınevleri ve İngilizce eğitimi alanında hatırı sayılır yazarların da bulunduğu seminerlere seçkin konuşmacılar da katılıyor. Önceki senelerde ilgi yüksekti. Bu yıl da aynı ilgiyi bekliyoruz. Bu bizi oldukça memnun ediyor" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title