Haberler

Elmis 2016 Uluslararası Özel Eğitim Kongresi" İşbirliği Protokolü İmzalandı

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) ile Konya Ereğli İlçe Belediyesi ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu arasında işbirliği protokolü imzalandı.

12-15 Mayıs 2016 tarihlerinde Konya Ereğli'de üçüncü defa icra edilecek olan "Uluslararası Özel Eğitim Kongresi ELMIS 2016"nın etkili, verimli bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak amacıyla hazırlanan işbirliği protokolü NEÜ Rektörlük makamında imzalandı. İmza Törenine, Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Yüksek, Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, NEÜ Özel Eğitim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hakan Sarı, NEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Pehlivan da katıldı.

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker, "Üniversitemiz, Özel Sporcular Spor Federasyonu ve Konya Ereğli İlçe Belediyesinin ortaklaşa yürüteceği bu protokolü imzalamaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Özel olan kardeşlerimizin toplum içerisinde hem eğitimde hem sosyal hayatta, her kademede yer almalarını önemsiyoruz. Bu işin eğitim ayağı önemli ve bu protokolün de buna hizmet edeceğini düşünüyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın ise, 10 yıl önce özel eğitime ihtiyacı olan insanların kapalı kapılar ardında kalırken bugün onlar için bir protokol imzalanmasının kendilerine gurur verdiğini artık engellilerin de sosyal hayata karışıp, sportif aktivitelerde bulunduklarını söyledi. Üniversitemizle birlikte eksik olan yapılarını da tamamladıklarını dile getiren Aydın, başta Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Protokol ile kongrede özel eğitimin tüm yönleriyle en iyi şekilde masaya yatırılması amaçlanıyor. Ayrıca özel eğitimin gelişmesi konusuna ve sorunlara yönelik çözüm önerilerine de detaylı bir şekilde kongrede yer verilmesi hedefleniyor. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Şeker Birol Aydın Ereğli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title