Haberler

Elmalı Yeşilyayla Güreşleri'nde Yarı Finalistler Belli Oldu

Bu yıl 663. kez düzenlenen ‘Türk’ün ilk Er Meydanı’ Elmalı Yeşilyayla Güreşleri’nin 3. gününde yarı finale kalan 4 isim belli oldu.

Bu yıl 663. kez düzenlenen 'Türk'ün ilk Er Meydanı' Elmalı Yeşilyayla Güreşleri'nin 3. gününde yarı finale kalan 4 isim belli oldu. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Başpehlivan olan Muratpaşa Belediyesi Güreşçisi Orhan Okulu, Serik Belediye güreşçisi Mustafa Kemal Karaboğa'yı yenerek yarı finale kaldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Elmalı Beldiyesi tarafından düzenlenen Elmalı Yeşilyayla Güreşleri, bugün de büyük ilgi gördü. Sabah saatlerinden itibaren yoğun bir kalabalığın yaşandığı güreşlerde çeyrek finale kalan 8 güreşçi, Orhan Okulu, Serhat Gökmen, İsmail Balaban, Ünal Karaman, Mustafa Kemal Karaboğa, Serkan Sertürk, Salih Erinç ve Faruk Akkoyun kıyasıya mücadele etti.

Çeyrek final eşleşmeleri ise şu şekilde oldu:

"Orhan Okulu-Mustafa Kemal Karaboğa, Salih Erinç-Serkan Serttürk, Ünal Karaman-İsmail Balaban, Faruk Akkoyun-Serhat Gökmen."

Yarı finale ilk kalan isim Serik Belediye güreşçisi Mustafa Kemal Karaboğa'yı yenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Muratpaşa Belediyesi Güreşçisi Orhan Okulu oldu. Yarı finale kalan diğer üç isim ise İsmail Balaban, Salih Erinç ve Faruk Akkoyun oldu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeşilyayla Muratpaşa Kırkpınar Elmalı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title