Haberler

Elmalı Myo Öğrencileri, Çanakkale'de Duygulu Anlar Yaşadı

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, Tarih Okutmanı Derya Öge Set ve Öğretim Görevlisi Emel Vural’ın rehberliğinde Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yılında Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret ettiler.

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, Tarih Okutmanı Derya Öge Set ve Öğretim Görevlisi Emel Vural'ın rehberliğinde Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılında Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret ettiler.

Şehitliği Uzman Rehber Ali Öztaş eşliğinde ziyaret eden Elmalı MYO öğrencileri, deniz ve kara savaşının yapıldığı yerleri ve şehitlikleri gezerken duygulu anlar yaşadı. Kafile başkanı Şener Özsoy yaptığı açıklamada, "Bir öğrenci olarak çok iyi biliyoruz ki, Çanakkale ruhunu yaşamak ve hissetmek, bizlerin asil görevi ve mecburiyetidir. Çanakkale bizlere vatan ve millet için neden çalışılması gerektiğinin en büyük örneğidir" dedi.

Tarih Okutmanı Derya Öge Set ise, "Derslerde anlattığımız Çanakkale Zaferi'ni ve aziz hatıraları öğrencilerimize yerinde gösterebilmenin onurunu yaşıyoruz. Vatan nasıl kazanılmış ve neden sahip çıkmamız gerektiğini, öğrencilerimizin daha iyi idrak ettikleri kanısındayım" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Üniversitesi Çanakkale Zaferi Elmalı Yerel Haberler

title