Haberler

Elmalı Diş Tedavi ve Protez Merkezi'ne 2 Uzman Hekim Atandı

Sağlık Bakanlığı tarafından Antalya Kamu Hastaneleri Birliği bünyesinde bulunan Elmalı Devlet Hastanesi’ne bağlı Elmalı Diş Tedavi ve Protez Merkezi’ne 2 yeni uzman diş hekimi ataması yapıldığı bildirildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından Antalya Kamu Hastaneleri Birliği bünyesinde bulunan Elmalı Devlet Hastanesi'ne bağlı Elmalı Diş Tedavi ve Protez Merkezi'ne 2 yeni uzman diş hekimi ataması yapıldığı bildirildi.

Yaklaşık iki yıldır Elmalı Devlet Hastanesi'ne bağlı hizmet veren Elmalı Diş Tedavi ve Protez Merkezi'nde alanlarında uzman iki yeni diş hekimi göreve başladığı bildirilirken, merkezdeki hekim sayısının Diş Hekimi Abdullah Levent Kadıköylüoğlu ve yeni göreve başlayan Diş Hekimi Protez Uzmanı Mualla Akça, Diş Hekimi Endodonti Uzmanı Ahmet Savgat ile birlikte 3'e çıktığı açıklandı.

TÜM DİŞ TEDAVİLERİ YAPILABİLİYOR

Diş kanal tedavisi hakkında bilgi veren Diş Hekimi Ahmet Savgat, kanal tedavisi için gerekli bazı malzemelerin temin edilmesi ile diş tedavi merkezinde tüm diş tedavilerinin yapıldığını belirtmiştir. Ayrıca tedavi merkezinde hijyen kurallarına ve hasta memnuniyetine büyük önem verdiklerini belirten Savgat, her hasta için tek tek steril edilmiş, özel ambalajlı ekipman kullandıklarını belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sağlık Bakanlığı Antalya Elmalı Akça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title