Haberler

Elmalı'da Hıdırellez Kutlaması

Elmalı Belediyesince hızırellez etkinliği düzenlendi.

Elmalı Belediyesince hızırellez etkinliği düzenlendi.

Mursal Mahallesi Karapınar mevkisindeki kutlamalar, Kuran-ı Kerim tilaveti sunulması, dua edilmesi ve mehter takımının gösterisiyle başladı.

Konser ve çeşitli yarışmaların ardından konuşan Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla bu yıl da hıdırellez etkinliğini tüm halkın katılımıyla gerçekleştidiklerini belirterek, bundan dolayı büyük bir mutluluk ve sevinç duyduklarını söyledi.

İnsanların kaynaşmasının sağlıklı toplumları oluşturacağını dile getiren Öztekin, "Biz de bu amaçla çeşitli vesilelerle sizlerle bir araya geliyoruz. Bizim birlikteliğimiz, bütünlüğümüz dosta güven, düşmana korku verecektir. Bu gün, bu güzel havada, baharın müjdecisi olarak bilinen hıdırellez etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hep birlikte güzel ve hoşça vakit geçirmeniz dileğiyle herkese iyi eğlenceler." dedi.

Konuşmanın ardından yapılan yarışmalarda dereceye girenlere Elmalı Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verilirken, etkinliğe katılan vatandaşlara ikramlar yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ümit Öztekin Karapınar Elmalı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title