Haberler

Elmalı Belediye Meclis Üyeleri DSİ'yi Ziyaret Etti

Antalya'nın Elmalı Belediyesi Meclis Üyeleri Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür'ü ziyaret ettiler.

Elmalı Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Elmalı İlçe Başkanı Ali Gökçe ve Mahalle Muhtarlarından oluşan heyet DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür'ü makamında ziyaret ettiler. DSİ'nin Elmalı İlçesinde ki yatırımlarının konuşulduğu ziyarette, DSİ Bölge Müdürü Turkay Özgür'de Elmalı heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

DSİ'nin Antalya ve 19 ilçesine yatırım yapmaya devam ettiğini kaydeden Özgür, "Bu hizmetleri yaparken Belediye Başkanlarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile her daim istişare yaparak aklın yolu birdir felsefesi doğrultusunda hareket ediyoruz. Çalışmalarımızda bize yardımcı olan bütün kurum ve kişilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bütün ilçelerimizde olduğu gibi Elmalı İlçemizde de Su yapılarını etüt, planlama, projelendirme ve uygulama çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Gökçe Ak Parti Antalya Elmalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title