Haberler

    Eljero Elia İçin Son Teklif!

    F.Bahçe'de transfer çalışmaları hız kazanırken, ismi daha önce de gündeme gelen Hollandalı futbolcu Eljero Elia, listenin tekrar üst sırasına geldi.

    F.Bahçe'de transfer çalışmaları hız kazanırken, ismi daha önce de gündeme gelen Hollandalı futbolcu Eljero Elia, listenin tekrar üst sırasına geldi. Sağ kanattan sonra sol açık mevkiine de transfer yapmak isteyen ve ilk olarak Depay'la ilgilenmesine rağmen sonuca ulaşamayan sarı-lacivertli takım, rotayı Feyenoord'un 29 yaşındaki yıldızına çevirdi.



    WİEL'İ TAKASTA ÖNERECEK

    Ofansif orta saha ve sağ kanatta da görev yapabildiği için rekabeti artırmak adına teknik direktör Advocaat'ın "Kadromda görmek isterim" dediği oyuncu için menajerler aracılığıyla Hollanda ekibi ile kontak kuran yönetimin birkaç gün içinde resmi olarak teklif yapacağı dile getirildi. Fenerbahçe'nin bonservis bedeli 3.5 milyon euro civarında olan siyahi kramponu ya satın alma opsiyonlu kiralamak istediği ya da Gregory Van der Wiel'i takasta önerebileceği gelen haberler arasında.



    KALEYİ İÇTEN FETHEDECEK

    Öte yandan bu transferde kaleyi içten fethetmek isteyen sarı-lacivertlilerin destek istediği isim de eski futbolcusu Dirk Kuyt oldu. Yönetimin, golcü oyuncudan Elia ile görüşmesini istediği bildirilirken, 36 yaşındaki yıldızın da bunu kabul ederek takım ardaşına Fenerbahçe'yi anlattığı bilgisine ulaşıldı.



    HOLLANDA MİLLİ TAKIMI GİBİ

    Elia kiralık olarak kulübe katılırsa teknik direktör Advocaat, Van Persie, Jeremain Lens ve Van der Wiel'den sonra sarı-lacivertlilerin 5.

    Hollandalısı olacak.



    Kaynak: Fotomac

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Eljero Elia Fenerbahçe Hollanda Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title