Haberler

Eline Gitarı Alan Polis Çocukları Eğlendirdi

Aydın'da polis belirlenen 250 ihtiyaç sahibi öğrenciyi ilk kez lunaparkla tanıştırdı.

Aydın'da polis belirlenen 250 ihtiyaç sahibi öğrenciyi ilk kez lunaparkla tanıştırdı. Çevik Kuvvet personelinin gitarıyla söylediği şarkılara eşlik eden öğrenciler, polisle birlikte oyunlar oynadı.

Aydın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen eğlence programında Aydın merkezde 5 ilkokuldan belirlenen 250 ihtiyaç sahibi öğrenci ilk kez lunaparkla buluştu. Pınarbaşı Mesire Alanı'nda düzenlenen etkinliğe Aydın Emniyet Müdür Yardımcısı Nuri Yüksel Kayhan, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Aykut Uyan, Çocuk Şube Müdürü Aykut Kocaoğlu, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Aydın Emniyet Müdürlüğü tarafından mesire alanına araçlarla taşınan öğrenciler, ilk olarak kendileri için hazırlanan yiyeceklerle polislerle birlikte öğle yemeği yedi. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Batuhan Barbaros Nefes'in gitarıyla verdiği mini konseri ilgiyle izleyen çocuklar keyifli anlar yaşadı. Nefes'in sesi ve gitarıyla göz doldurduğu etkinlikte Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Kamil Elen ile bitlikte solistlik yapan öğrenciler hünerlerini gösterdi.

Daha sonra polis ekipleriyle birlikte lunaparka giden öğrenciler, oyuncaklara büyük ilgi gösterdi. Polis memurlarıyla birlikte oyuncaklara binen ve oyunlar oynayan minikler, renkli görüntülere sahne oldu. İlk kez lunaparkta gönüllerinde eğlenen öğrenciler, polislerle birlikte fotoğraf çektirip okullarına döndü.

POLİS OLMAK İSTEDİLER

Etkinlikte polis üniforması giyen minikler, kendilerini lunaparka getiren Aydın Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti. Oyunlar oynayıp hoşça vakit geçirdiklerini ifade eden bir kız öğrenci, "Daha önce hemşire olmak istiyordum ancak şimdi polisleri tanıdım. Büyüyünce polis olmak istiyorum" dedi.

POLİS ÇOCUKLARA TANITILDI

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü olarak çocukların sosyalleşmesi ve gelişmesine çok önem verdiklerini belirten Şube Müdür Yardımcısı Özcan Yorulmaz, "Çocukların hayata uyum sağlamaları, sosyal hayatla bütünleşmeleri ve birlikte aktivite yapabilme alışkanlıklarını kazanıp bunu hayata geçirebilmelerini önemsiyoruz. Bu anlamda bugüne kadar Toplu Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Aydın Emniyet Müdürlüğümüze bağlı diğer birimlerle birçok aktiviteler geliştirdik. Bu eğitim öğretim döneminde de okullarımıza yönelik olarak aktivitelere bugün gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikle başladık. İlk etapta çocuklarımızı lunaparkta eğlendirelim istedik. Burada onlarla birlikte eğleneceğiz. Çocuklarımızın bizi daha yakından tanımasını istiyoruz. Burada çocuklarımızla birlikte kaynaşacağız. Zaten biz çocuklarımızı çok seviyoruz ve onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Önümüzdeki günlerde tiyatro, sinema ve maç programlarıyla çocuklarımızla olan birlikteliğimiz devam edecek" dedi.

Etkinliğe il merkezindeki 5 ayrı okuldan 250 öğrencinin katıldığını ifade eden Yorulmaz, şunları söyledi: "İlerleyen zaman içerisinde bu sayı daha da artırmayı hedefliyoruz. Çocuklarımıza bugün Emniyet Müdürlüğümüz tarafından ikramlarımız oldu. Çocuklarımız Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli bir arkadaşımızın söylediği şarkılara eşlik ederek yeteneklerini gösterdi. Polisle birlikte şarkı söyleyen ve lunaparkta oynayan çocuklar çok sevindi. Bizlerde onlarla birlikte mutlu olduk" - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nuri Yüksel Kayhan Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title