Haberler

Elif Güvendik "Elifnağme" Programıyla Geri Dönüyor

Güncelleme:

Ekranların güzel yüzü Elif Güvendik, "Elifnağme" programıyla hafta içi her sabah 09:30'da 360 TV ekranlarında olacak.

Haberler.com/ÖZEL Bir döneme damgasını vuran "Elifnağme" programıyla Türkiye'nin sevilen ismi haline gelen ekranların güzel yüzü Elif Güvendik, geri dönüyor. Güzel sunucu, bundan böyle "Elifnağme" programıyla 22 Şubat Pazartesi günü saat 09:30'dan itibaren her sabah 360 TV ekranlarında boy gösterecek. Programın içeriğinde ise magazin dünyasından önemli isimler konuk edilecek. Ayrıca günün öne çıkan magazin başlıkları masaya yatırılacak ve canlı telefon bağlantıları olacak.

"UMARIM HAYIRLI OLUR"

Yıllar sonra yeniden seyircisiyle buluşacak olan Elif Güvendik, sosyal medya hesaplarından fotoğraflar paylaşarak müjdeyi verdi. Yeni tarzı ve saç stiliyle iddialı bir şekilde ekranlara geri dönmeye hazırlanan Elif Güvendik, konuyla alakalı Haberler.com'a yaptığı açıklamada; "Ekip olarak çok heyecanlıyız. Uzun bir sürenin ardından yeniden ekranlarda olmak, izleyicilerin karşısına çıkmak beni çok mutlu edecek. Umarım yeni programım hayırlı olur." dedi.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Elif Güvendik Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

mercann Mobil-ANDROID:

senin modan geçti. bayat bisküvi

4
13
yanıtYanıtla
As:

Ninem çok sevindi gençken hiç kaçırmazmış

1
0
yanıtYanıtla
As:

Kuşaktan kuşağa geçen program, ninem de izlerdi, magazin dünyası komple değişti program aynı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title