Haberler

Elif Ece Uzun Evliliğe İlk Adımı Attı

Güncelleme:

Ünlü model Elif Ece Uzun, turizmci sevgilisi Ercan Torunoğulları ile evliliğe ilk adımı attı.

Ölüdeniz Orka Sunlife Resort Hotel'de düzenlenen nişan törenine yoğun bir katılım oldu. Turizmci Turgut- Erdegül Torunoğulları çiftinin oğlu Ercan Torunoğulları ile Antalya'da esnaflık yapan Rizeli Mehmet Uzun'un kızı ünlü model Elif Ece Uzun'un nişan yüzüklerini AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa ve Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz 'hayırlı olsun' dilekleri ile taktı.

NİŞAN TÖRENİNE ÜNLÜ AKINI

Ünlü sanatçı Onur Akın'ın yanı sıra Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Yavuz Torunoğulları, Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk, Fethiye Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Osman Otgöz'ün yanı sıra Torunoğulları ve Uzun ailesi yakınları ile Fethiye'nin turizm ve iş dünyasından davetlilerin katıldığı nişan töreni eğlenceli geçti.

DÜĞÜN ÇIRAĞAN'DA

Bol bol dans eden çift, hareketli müzik eşliğinde oyunlar oynadı. Sanatçı Onur Akın da Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları ile piste çıkıp bol bol oynadı. Fetop Başkanı Yavuz Torunoğulları'nın yeğeni turizmci Ercan Torunoğulları'nın ünlü model Elif Ece Uzun ile nişan töreninde düğün tarihi de açıklandı. Uzun, düğünün 21 Haziran'da Çırağan Sarayı'nda yapılacağını belirtti.

HOLLANDA'DA YAŞAYACAKLAR

Evliliğe ilk adımını nişan yüzüklerini takarak atan çift çok mutlu olduklarını söyledi. Çiftin yılın 6 ayını Hollanda'da yaşaması bekleniyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Erdal Torunoğulları Elif Ece Uzun Ak Parti Muğla Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title