Haberler

Elif Çakır, Balyoz Sanığından Canlı Yayında Özür Diledi

Güncelleme:

Ülke TV'de yayınlanan "Söz Bitmeden" programını sunan gazeteci Elif Çakır, Balyoz davasından 3 yıl hapis yatan Emekli Hava Tümgeneral Ahmet Bertan Nogaylaroğlu'ndan canlı yayında özür diledi.

Ülke TV'de yayınlanan Söz Bitmeden programını sunan gazeteci Elif Çakır, Balyoz davasından 3 yıl hapis yatan Emekli Hava Tümgeneral Ahmet Bertan Nogaylaroğlu'ndan özür diledi. Çakır, önceki gün de Kabataş olayı ile ilgili özür dileme isteğini reddetmesiyle gündeme gelmişti.

ELİF ÇAKIR'IN ÖZÜR DİLEMESİNİ İSTEDİ

Ülke TV'de Elif Çakır'ın hazırlayıp sunduğu Söz Bitmeden programının bugünkü konuğu Emekli Hava Tümgeneral Ahmet Bertan Nogaylaroğlu'ydu. Nogaylaroğlu, programa başlamadan önce Balyoz sürecinde yazdığı yazılardan dolayı Elif Çakır'dan özür dilemesini istedi.

"ÖNCE ÖZÜR DİLEYİN"

Bu olaylardan dolayı annesini, babasını ve teyzesini kaybettiğini söyleyen Nogaylaroğlu, "Sizin ne kadar katkınızın olduğunu bilmiyorum. Sizi yakalamışken kusura bakmayın önce özür dileyin" dedi.

ELİF ÇAKIR AYAĞA KALKIP ÖZÜR DİLEDİ

Bunun üzerine ayağa kalkan Elif Çakır, Balyoz ve Ergenekon konusunda çok büyük haksızlıklar yaptığını kabul ederek "Ben defalarca kez özür diledim. Ama Balyoz ve Ergenekon konusunda aslında çok büyük haksızlıklar yaptığımızı kabul ediyorum ben. Haksızlık yapmamamız gerekiyordu. Bizlerin de haklı nedenleri vardı. Çünkü geçmişimizde pek çok darbeler oldu ve bunun sorumlusu askerdi. Ama burada daha dikkatli davranmamız gerekiyordu. Haksızlık yaptığımız herkesten sizin adınıza özür dilerim" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Bertan Nogaylaroğlu Elif Çakır Kabataş Sıkıcı Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (92)

Soner Nogay:

CEVAP VERİN AKP''''LİLER !!! TAYYİP ERDOĞAN DEMEDİMİ CAMİ BOMBALAYACAKLARDI DİYE. . . . MİTİNGLERDE SÖYLEYEN BABAMMIYDI BE !!!

97
6
yanıtYanıtla
DEGIL MImobilWeb@haberler.com:

Elif cakir, Kabatasta carsafli bir kadinin uzerine isediler goruntuleri var dedin yayinlamadin, sahte senaryolarla ropartaj yaptin reyting yaptin gencleri hedef yaptin milleti birbirine dusurdun kin ve nefret sucundan YARGILANACAKSIN.

88
8
yanıtYanıtla
ali serhat:

Böyle omurgasızlar medyada nasıl yer buluyor, program yapıyor anlamıyorum!!! Üç kuruşluk insanların islami cenahın ön saflarında yer alması utanç verici!!!

76
5
yanıtYanıtla
dahi yönetmen:

süper senaryo, süper kurgu, süper oyunculuk. bu film kesin oscar alır. . .

76
3
yanıtYanıtla
LazolimobilWeb@haberler.com:

Orta ölcekli bir sirket yoneticisi bile olsaniz, ben safmisim, bizi aldattilar dersen kapinin onunde bulursun kendini.

66
6
yanıtYanıtla
LazolimobilWeb@haberler.com:

Komutan bu oyunun parcasi olma. Onur, haysiyet,.....

62
8
yanıtYanıtla
ank:

özür dilemekte büyük bir erdemliktir

4
61
yanıtYanıtla
...:

O ASKERDE AZICIK GURUR OLSA O KANALA ÇIKMAZDI. . . SEN VE ARKADAŞLARIN SİLİVRİDE YATARKEN ÜLKE TVDE NELER KONUŞULUYORDU NELER. . . BAK BU ELİ UZUN HIRSIZIN TASMALI KÖPEKLERİ DİNDAR (!) VE KİNDAR. . . KİNDAR OLMA İYİ BİRŞEY DEĞİL AMA DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZ GELİR DERLER. . . BÖYLE KOLAY OLMAMALI!!!

46
11
yanıtYanıtla
Cem Arda:

CEVAP VERİN AKP''LİLER !!! TAYYİP ERDOĞAN DEMEDİMİ CAMİ BOMBALAYACAKLARDI DİYE. . . . MİTİNGLERDE SÖYLEYEN BABAMMIYDI BE !!!

26
0
yanıtYanıtla
hangi yüzle gericiler!!!!:

yıllarca Türkiye''yi KANDIRDILAR. . . Kendilerini bu davaların savcısı bile ilan ettiler. . . Ama ne oldu halk Ergenekon, balyoz palavrasını yemeyince paniğe kapılıp çark ettiler, şimdi tükürdüklerini yalıyorlar. . . Ama hayır böyle bitmez bu tezgahı kuranlar hesap vermeli. Özürle olmaz. Önümüzdeki seçimde bu yalanların hesabını vermeliler. Seçim sandığına gömülmeliler.

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title