Haberler

Elibol AK Parti Keçiören İlçe Teşkilatı ile İftar Yaptı

İhlas Medya Ankara Grup Başkanı ve 7 Haziran Genel Seçimleri’nde AK Parti Milletvekili Adayı olan Nuri Elibol, AK Parti Keçiören İlçe Teşkilatı için iftar yemeği verdi.

İhlas Medya Ankara Grup Başkanı ve 7 Haziran Genel Seçimleri'nde AK Parti Milletvekili Adayı olan Nuri Elibol, AK Parti Keçiören İlçe Teşkilatı için iftar yemeği verdi.

Teşkilat üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen teşekkür iftarında Elibol seçim sonuçları ve önümüzdeki dönemde yaşanması muhtemel süreçle ilgili açıklamalarda bulundu. Elibol, "Seçim sonrası ortaya yüzde 41 oranında bir tablo çıktı. Bu yüzde 41 ile Avrupa'da şuanda tek başına iktidar olan yüzlerce parti var. Daha iyi olabilirdik. Bunun için çalışmalarımızı sorgulayacağız. Bu oy düşüşünde bizlere düşen herkesin kendi muhasebesini kendi yapmasıdır. Daha fazla oy alabilmemiz için ne yapabilirdik bundan sonraki süreçte önemli olan budur. Bu süreçte Keçiören, en koşa koşa gittiğim ilçelerden biri olmuştur. Keçiören teşkilatı son derece planlı kontrollü ve samimiyet içerisinde çalışan bir teşkilat olmuştur. Sonuç arzu ettiğimiz gibi olmayabilir ama kendi adıma bir dahaki sefere daha çok çalışacağız daha çok koşturup mücadele vereceğiz" dedi.

"KADINLAR SEÇİMDE İKİ KAT DAHA FAZLA ÇALIŞTI"

Seçim sürecinde AK Parti Kadın Kolları'nın çalışmalarına vurgu yapan Elibol, "Emin olun kadınların çalışmaları karşısında benim başım eğik oldu. Hayatın içerisinde, birçok sorumluluğu olan birçok kadın, bizlerin en az iki katı kadar performans çalışması, beni ciddi bir şekilde duygulandırdı. Kadınlarımıza bu seçim dönemindeki çalışmalarından dolayı şapka çıkarıyor, saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

"RAKAMLARDAN DA ÖNEMLİ OLAN İNSANLARIN YÜREĞİNE GİRMEKTİR"

Seçim çalışmalarından sonra da seçmenlerin yanında olacağını ifade eden Elibol, şunları kaydetti:

"Benim telefonum, kapım yüreğim sizlere her zaman açık olacak. Biz seçilmemiş olabiliriz. Sekiz tane birbirinden değerli güzide arkadaşımızı seçtik. Rakamlardan da önemli olanı insanların yüreğine girmektir. Biz bu çalışmalarda sizinle beraber ciddi bir gönüllülük kurduk. Biz birlikte yürüdüğümüz dava arkadaşlarımızın sadece seçim dönemi değil her zaman yanındayız."

"KOALİSYON YAPILSA DA EN FAZLA BİR YIL SONRA SEÇİM OLUR"

"Geldiğimiz noktada AK parti olmadan bir hükumet kurulamayacağını herkes çok bariz bir şekilde görüyor" diyen Elibol, "Bir koalisyon yapılsa da en fazla bir yıl sonra seçim olur. Arkadaşlar bu rehaveti bir kenara bırakın. Bayramınızı yapın, bayramdan sonra tekrar tedbirlerinizi alın. Biz, eski, davasının neferi olan, sokak sokak kapı kapı dolaşan eski mücahitleri istiyoruz. Biz dava şuurundan mücadele şuurundan uzaklaşmadan çalışmalara devam etmeliyiz. Bayramdan sonra sahalarda aynı çalışmaları durmadan devam ettirmeliyiz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nuri Elibol Keçiören Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title