Haberler

Eleşkirt'te Sokak Köpekleri Tedirgin Ediyor

Eleşkirt ilçesinde sokak köpekleri vatandaşları tedirgin ediyor.

Eleşkirt ilçesinde sokak köpekleri vatandaşları tedirgin ediyor.

Doğubayazıt'ta 1 kişinin köpek tarafından ısırılması üzerine kuduz olması Eleşkirt'te de vatandaşlar arasında korkuya sebep oldu.

Sokakta başı boş dolaşan köpeklerin vücutlarında kızarıklık olması ve kaşınmaları vatandaşlar tarafından uyuz olduğu iddialarını gündeme getirdi.

Eleşkirt'te yaşayan Kasım Bayram, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukların okula tek başlarına gidemediklerini belirterek, "Sabah iş yerine gelmek istediğimizde okula giden çocuklarımızı beraberimizde getirmezsek çocuklarımız köpeklerin saldırılarına uğruyor. Son günlerde ise havalar ısındı. Tüm köpekler vücutlarını kaşıyor. Her tarafları yara bere içerisinde. Uyuz olmuşlar sanırım. Yetkililerden bu duruma el atmalarını istiyorum" diye konuştu.

Ramazan Erdoğan ise Doğubayazıt'ta bir kişinin kuduz olması nedeniyle korktuklarını ifade ederek, "Burada bir kişinin ölmesi mi bekleniyor. Bu duruma neden el atılmıyor" dedi. - Ağrı

Kaynak: AA / Yerel

Doğubeyazıt Eleşkirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title