Haberler

Eleşkirt'te "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Projesi Tanıtıldı

Eleşkirt ilçesinde İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH), "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Projesini tanıttı.

Eleşkirt ilçesinde İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH),  "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Projesini tanıttı.

Eleşkirt Halk Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Uğurlu, Proje İl Koordinatörü Mahmut Gülmez, Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Erol İsen, okul yöneticileri ve öğretmenler  katıldı.

Gülmez, yaptığı konuşmada, dünyada 200 milyonun üzerinde yetim bulunduğunu ve bunlara her yıl 3 milyonun üzerinde yetim eklendiğini ifade etti.

"Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" projesinin 2013 yılında başladığını anımsatan Gülmez, "Proje ile öğrencilerde farkındalık, sorumluluk ve yardımlaşma bilincini artırmayı hedefliyoruz. Din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın neresinde olursa olsun, sıkıntıya düşmüş, savaş gibi sebeplerle mağdur olmuş ve zulme uğramış yetimlere bir nebze olsun sahip çıkılacaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Eğitim Bir Sen Eleşkirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title