Haberler

Eleşkirt'te Çevre Temizliği

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Eleşkirt Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çevre temizlik kampanyası başlatıldı.

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Eleşkirt Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çevre temizlik kampanyası başlatıldı.

Kampanyayla ilgili açıklamalarda bulunan Eleşkirt Belediye Başkan Vekili Dadaş Sarı, "Gelenek hale getirdiğimiz temizlik günleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle beraber daha temiz, yaşanabilir bir Eleşkirt için öğrenci kardeşlerimizle beraber bir farkındalık oluşturmak için bugün hep beraber sokaklardayız. Amacımız yarının teminatı olan gençlerimize bu örnek davranışları kazandırarak, bir duyarlılık oluşturmaktır. Bazı vatandaşlarımız, çöp bidonu yanı başında olmasına rağmen elindeki çöpü yere atıyor. Bu vatandaş kalkıp belediyeyi, kaymakamlığı eleştiriyor. Be kardeşim sen henüz vatandaş olamamışsın. Bizi, başkalarını bırak kendin için yaşadığın çevreni temiz tut. Çok güzel bir Kızılderili atasözü var, 'Biz dünyayı torunlarımızdan emanet aldık' diye. Biz de bu anlayışla kendimizden sonraki nesile daha temiz, daha yeşil bir çevre bırakmanın gayret ve heyecanı ile iş yapıyoruz. Bu konuda değerli hemşehrilerimizden azami seviyede duyarlılık bekliyorum" dedi.

Eleşkirt Milli Eğitim Şube Müdürü Erol Bayram'ın da bir açıklama yapmasının ardından öğrenciler sokakta çöp topladılar. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Eleşkirt Belediyesi Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title