Haberler

Elele Gönüllere Ulaşacaklar

İlçe Halk kütüphanesinde ilgili daire amirleri ve sivil toplum temsilcileri ile bir araya geldi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Kaymakam Nihat Nalbant'ın yanı sıra Ayvalık Gönül Elçileri Lideri Nihal Nalbant,

İlçe Halk kütüphanesinde ilgili daire amirleri ve sivil toplum temsilcileri ile bir araya geldi.

Toplantıda; projenin geleceği ile ilgili yapılacak çalışmalar görüşüldüğü gözlendi. Projeye katılan dernek başkanlarından yaptıkları çalışmalar ve gerçekleştirecekleri projeler ile ilgili brifing alındı. Toplantıda; Ayvalık Gönül Elçileri Lideri Nihal Nalbant, 25 Mayıs 2013 günü saat: 14.00-18.00 arası Ayvalık Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde 'Gönülden Gönüle El Ele' adını taşıyan bir çay düzenleneceğini belirterek, bu kapsamda okulun öğretmeni Ufuk Güntürk'ün rehberliğinde öğrenciler tarafından hazırlık aşamasındaki defile ile ilgili bilgiler verdi. Nihal Nalbant, Ayvalık'ta Gönül Elçileri Projesinin her geçen gün hızla büyüyen bir ivme kazandığını ve ilçedeki Gönül Elçisi sayısının her geçen gün artmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ayvalıklı Gönül Elçilerinin lideri Nihal Nalbant, projenin hedeflendiği gibi gönüllerde sevgi köprüsü oluşturulduğunu ve bundan sonra da söz konusu çalışmaların aralıksız devam süreceğinin altını çizdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nihal Nalbant Balıkesir Ayvalık Elele Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title