Haberler

Genç Adamın Suratında Elektronik Sigara Patladı, Boynu Kırıldı

Güncelleme:

ABD'de sigara alışkanlığından vazgeçmek için elektronik sigara içmeyi tercih eden bir kişinin, elektronik sigaranın ağzında patlaması sonucu boynu kırıldı.

ABD'nin Colorado Springs kentinde yaşayan 29 yasındaki Cordero Çaples, sigara içme alışkanlığından kurtulmak için başladığı elektronik sigaranın azizliğine uğradı.

ELEKTRONİK SİGARA YÜZÜNDE PATLADI

Çalıştığı iş yerinde mola verme sırası kendisine gelen Çaples, dışarı çıkarak elektronik sigarasını içmeye başladı. Elektronik sigaranın dumanının çektiği sırada birden patlamasıyla, boynu kırılan, ön dişleri ve dudakları parçalanan Çaples, hastaneye kaldırıldı.

ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Amerikan medyasına yansıyan haberlere göre, tedavi gördüğü hastanede omurilik ameliyatı geçiren ve durumunun şimdilik iyi olduğu bildirilen 1 çocuk babası Cordero Çaples'in tedavisini gerçekleştiren doktorlar, kendisinin ölümden döndüğünü belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Colorado Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (18)

rte:

sigara sağlığa faydalıdır

105
9
yanıtYanıtla
TUSEM:

elektroniği de dahil olmak üzere :)

yanıt2
yanıt1
Adınızı Yazın:

Normal sigaranın günde bilmem kaç kişiyi öldürdüğü artık haber yapılmıyor. Bu haberi yaparak normal sigara üreticilerine tam destek veriyorsunuz. Burada patlayan elektronik sigara değil . Pil patlıyor. Eeee telefondada piller patladı. Kim bıraktı telefon kullanımını. Elektronik sigara iyidir. Tabiki dikkatli kullanmak gerekir. Normal sigara yüzünden yanan evleri, arabalarıda unutlmayın

13
0
yanıtYanıtla
Tazminatci:

bu adam zengin oldu :)) elektronik sigara firmasida amerikansa baya tazminat alir. amerikada tazminat cok veriyorlar.

10
1
yanıtYanıtla
ref:

türkiyede olsa öldü kurtuldu deniz bırak tazminatı avukatın parasını bile talep ettirmezler

yanıt3
yanıt0
MantikMobil-IOS:

Tamam adam Millionlari götürdü! Amerika da bu var böyle birsey olsun dava ac millionersin!

9
0
yanıtYanıtla
dsasd:

milyon yazışını öpeyim

yanıt0
yanıt0
ilhan:

bence yemiştir o elektronik sigarayı :D abartmayın bendede 2 tane var hiç bişey olduğu yok, herhalde kendi özel yapmıştır o cihazı. Güçlü olsun diye kocaman piller bağlıyorlar. Markaların orjinal ürünlerini kullanın

6
0
yanıtYanıtla
erdem sinan:

sigara sağlığa zararlı demiştiler. . . :)

3
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

Pili patlamıştır. İki yıldır esigara kullanıyorum. Pil dışında patlayacak bir şeyi yok.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title