Haberler

Elektronik müziğin yetenekli isimleri Aralık ayında Zorlu'da!

Güncelleme:

Sezon boyunca özellikle Cuma ve Cumartesi günleri elektronik müzik dünyasının yetenekli isimleri Zorlu PSM STUDIO'da performans sergiliyor. Aralık ayında Beteko'dan Franscesco Tristano'ya, Weval'den Ed Harcourt'a, bir çok ismi ağırlayacak olan Studio, İstanbulluları şehrin en iyi ses sisteminde unutulmayacak performanslar dinlemeye davet ediyor.

Betoko // 3 Aralık Cumartesi // 22.00

Londra'da yaşayan Meksikalı prodüktör Beto Cohen, techno, minimal ve house müzik arasındaki noktaları stil sahibi dokunuşlarla birleştirerek güzel bir performansa imza atmaya hazırlanıyor.
Techno ve deep house'un önemli temsilcilerinden Betoko, DJ performansı ile 3 Aralık'ta Studio'da olacak!

Kapı Açılış: 22.00
Warm up:Vildan Gündüz: 22.00 , Style-ist: 23.30
Betoko: 01.00
Bilet Fiyatları: Tam – 40.00 TL / Öğrenci – 25.00 TL

Francesco Tristano // 9 Aralık Cuma // 22.00
Klasik ve elektronik müziği başarıyla harmanlayan ve hem kayıtları hem de canlı performanslarında iki alandaki başarısını kanıtlayan Lükemburglu piyanist ve besteci Francesco Tristano, kendi tarzını oluşturduğu performansı ile 9 Aralık'ta Studio'ya konuk oluyor.

Kapı Açılış: 22.00
Warm up: Vildan Gündüz: 22.00, Men With A Plan (Live): 23.30
Francesco Tristano: 00.30
After Party: Vildan Gündüz: 02.00
Bilet Fiyatları: Tam – 40.00 TL / Öğrenci – 25.00 TL

Weval (Live) – Gidge (Live) // 10 Aralık Cumartesi // 22.00
Hollandalı iki arkadaş Harm Coolen ve Merijn Scholte'tan oluşan Weval, şu sıralar elektronik müzik sahnesinde en çok konuşulan gruplardan birine hayat veriyor. Köln çıkışlı ünlü plak şirketi Kompakt etiketiyle yayınlanan albümleriyle büyük sükse yapan, farklı müzik türlerini elektronik müzik çatısı altında toplayan Amsterdamlı ikili, 10 Aralık'ta Studio'da sahne alacak.
İsveçli Jonatan Nilsson ve Ludvig Stolterman ikilisinden oluşan Gidge, 2014'te yayınladığı ilk albümü Autumn Bells'le elektronik müzik sahnesinde büyük bir ilgiyle karşılandı. 9 yıldır beraber çalışan ikilinin perküsyon ve davul kullanımıyla detaylı ve organik bir sound'a hayat verdiği albüm, grubun XLR8R okuyucu oylamasında 2014'ün En İyi Yeni Sanatçısı ödülünü kazanmasını sağladı. Autumn Bells, 2014'ün en iyi albümler listelerinin birçoğunda da kendisine yer buldu.

Warp Up/After party: Villette
Bilet Fiyatları: Tam – 40.00 TL / Öğrenci – 25.00 TL

Ed Harcourt (Solo) // 15 Aralık Perşembe // 22.00

Mercury Prize adayı İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ed Harcourt, 2005'teki Meltdown Festival'da ve 2014'teki turnesinde Patti Smith'le sahneyi paylaştı. Ed Harcourt, 2015'teki Glastonbury Festival'ın sürpriz konuğu The Libertines'e de piyanosuyla eşlik etti. Kariyeri boyunca Marianne Faithful, Jamie Cullum, James Bay ve Lisa Marie Presley gibi başarılı isimler için de şarkılar yazdı. Studio, 15 Aralık Perşembe akşamı kendi albümleri kadar diğer müzisyenlerle ortaklaşa yaptığı çalışmalarla da adını duyuran, müzisyenlik ve şarkı yazarlığı konusundaki yeteneğini defalarca kanıtlamış Ed Harcourt'u konuk ediyor!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Londra Beto Up Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title