Haberler

"Elektronik Cihaz Yasağı"Na Yolculardan Tepki

ARALARINDA Türkiye'nin de bulunduğu 8 ülkedeki 10 havalimanından ABD'ye uçacak yolcuların uçaklara cep telefonundan büyük elektronik alet alımının yasaklanmasına yolcular tepki gösterdi.

ARALARINDA Türkiye'nin de bulunduğu 8 ülkedeki 10 havalimanından ABD'ye uçacak yolcuların uçaklara cep telefonundan büyük elektronik alet alımının yasaklanmasına yolcular tepki gösterdi. Yasağın Atatürk Havalimanı'nda ilerleyen günlerde geçirileceği öğrenilirken, bazı yolcular kararı şiddetle kınadıklarını söylediler.

YOLCULAR KARARI ŞİDDETLE KINADI

Yolculardan iş adamı İbrahim Coşkun, alınan karara şaşırdıklarını belirterek, "Bu zamanda, böyle bir teknolojik çağın yaşandığı dünyada cep telefonundan büyük bir cihazın uçaklara alınmaması çok kötü bir şey. Herkesin elinde tableti, bilgisayarı. Her zaman işimiz bununla dönüyor. Böyle bir kararı şiddetle kınıyorum" dedi.

Yolculardan Mustafa Uçar ise bunun "anlamsız bir karar" olduğunu söyledi. Almanya'ya giden Abdülbaki Göral da "Uçuşlarda can sıkıntısına karşı bu tür cihazlar iyi geliyor. Çalışan insanların da buna ihtiyacı var. Benim öyle bir ihtiyacım yok ama onlar açısından daha zor olabilir. Bu uygulama bana göre hiç değil. Bana elektronik cihazlarım lazım " diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Coşkun Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title