Haberler

Elektrik ve Elektronikçiler Bölgesel Toplantısı

Lüleburgaz'da elektrik ve elektronikçiler bölgesel toplantısı yapıldı.

Lüleburgaz'da elektrik ve elektronikçiler bölgesel toplantısı yapıldı.

Lüleburgaz Elektrik, Elektronik ve Yapı Sanatları Odasınca bir otelde düzenlenen toplantıya, Türkiye Elektrik, Elektronik ve Benzerleri Federasyonu Başkanı Osman Yeşilyurt, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli bölge oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yeşilyurt, toplantıda yaptığı konuşmada, elektrik ve elektronikçilerin önemli bir mesleği yerine getirdiğini söyledi.

Vatandaşların can ve mal güvenliği için donanımlı ve belgeli elektrikçilere işlerini yaptırmaları gerektiğini ifade eden Yeşilyurt, Türkiye'de elektrik uygulamasının her bölgede farklı olduğunu kaydetti.

Trakya'da elektrik tesisatlarının diğer bölgelere göre daha kaliteli ve bilinçli yapıldığını aktaran Yeşilyurt, "Gelişen teknolojiyle bölgedeki elektrikçilerin de kendilerini teknolojiye uygun olarak hazır tutuyor. Bizler federasyon olarak mesleki ve teknik açıdan elektrikçi arkadaşlarımıza seminerler veriyoruz. Meslek erbabı arkadaşlarımız da kendilerini sürekli olarak yeniliyor ve geliştiriyor. Tesisat işlemleri bölgeye göre de farklılık gösteriyor. Trakya'da elektrik tesisatları diğer bölgelere göre daha kaliteli ve bilinçli yapıldı. Trakya'daki kullanım ile doğudaki kullanım farklı. Bu da bazı sorunları beraberinde getiriyor. Vatandaşlarımız can ve mal güvenlikleri için donanımlı belgeli elektrikçilere tesisatlarını yaptırsın." şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: AA / Güncel

Lüleburgaz Yeşilyurt Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title