Haberler

Elektrik Kesintilerinin Çözümü İçin Adres Ankara

Güncelleme:

Şanlıurfa'da elektrik sorunu için DEDAŞ'ı ziyaret eden AK Partili yönetime çözüm için Ankara işaret edildi.

Şanlıurfa'da AK Partili yetkiler bölgenin kanayan yarası haline gelen elektrik sorunu için DEDAŞ'a çıkarma yaptı. Sorunun çok zor olduğu ifade edilen ziyarette çözüm için adresin ise Ankara olduğu belirtildi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ve 13 ilçe başkanıyla DEDAŞ'ı ziyaret etti. DEDAŞ'ı ziyaret eden Beyazgül desteklemelere konulan blokeler ve son zamanlarda sıkça tekrarlanmaya başlayan elektrik kesintileri ile DEDAŞ Şanlıurfa Bölge Koordinatörü Neşet Demirbağ'dan bilgi aldı. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba konuşmasında şunları söyledi: "İl başkanımız ve ilçe başkanlarımız ile beraberiz. Samimi bir şekilde gerçekten halkımızı yürekten teşekkür ediyorum. Çok haklı nedenleri var. Ama inşallah biz bu konu üzerinde uğraşıyoruz. Çözüm konusunda gece gündüz demeden çalışıyoruz."

FAKIBABA: BAŞBAKANIMIZDAN RANDEVU ALACAĞIZ'

Sözlerini sürdüren Fakıbaba, "Bugün buradayız. Yarın da inşallah Ankara'ya veya biraz sonra partide toplantı yapacağız. Ankara'ya sayın başbakanımıza yani sadece burada çözülecek bir konu olmadığını da biliyoruz. Sayın başbakanımızdan randevu alacağız. Ne olursa olsun bunu çözeceğimize halkımızın inanmasını istiyoruz. Ama tabi ki, süre vermek çok kolay değil. Nasıl olacak nasıl olmayacak bunu büyüklerimizle ve başta sayın başbakanımızla konuşup inşallah halkımıza müjdeli haberler vermeyi planlıyoruz. Hem bakanlarımızla, hem genel başkan yardımcılarımızla, milletvekillerimizle toplantılar yapıldı ve yapılma ya devam ediyor. Ama hakikaten halkımız o kadar haklı ki, bu iş ya olacak ya olacak kardeşim bunun başka çaresi yok. Allah'ın izniyle çok kararlı bir şekilde ilçe başkanlarımızla oraya gidip biz bunu daha detaylı bir şekilde çünkü her toplantıda daha farklı şeyler çıkıyor. Daha detaylı bir şekilde çözmek için daha büyük bir çaba sarf edeceğiz" diye konuştu.

BEYAZGÜL: BİR KISIM ÇİFÇİMİZİN HESABI BLOKE EDİLMİŞ

Elektrik kesintileri yüzünden yaşananları aktaran Beyazgül ise "Ramazan günü bir kısım evlerimizde sular akmıyor. Elektrikler dolayısıyla buzdolaplarımız çalışmıyor. Yine bir kısım çiftçilerimizin hesabı halen bloke edilmiş durumda. Benzer sorunları biliyoruz. Bu sorunların çözülmesi için gerekli görüşmeyi yaptık ancak şunu gördük; bu tamamen DEDAŞ'ın Şanlıurfa ayağında çözülecek bir sorun değil" ifadelerini kullandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ahmet Eşref Fakıbaba Şanlıurfa Ak Parti Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title