Haberler

Elektrik Akıma Kapılan MHP'li Yönetici, 5 Metre Yükseklikten Düşerek Öldü

Güncelleme:

Manisa'da elektrik dükkanı bulunan Mustafa Altınkaya, direk üzerinde çalışma yaparken akıma kapılınca 5 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti.

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde elektrik dükkanı bulunan Mustafa Altınkaya, direk üzerinde çalışma yaparken akıma kapılınca 5 metre yükseklikten düştü. Ambulansla hastaneye kaldırılan Altınkaya, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Altınkaya'nın MHP Salihli İlçe Yönetim Kurulu üyesi olduğu belirtildi.

ELEKTRİK AKIMINA KAPILARAK 5 METREDEN AŞAĞIYA DÜŞTÜ

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Salihli'nin Çapaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası Mustafa Altınkaya, bir evin elektrik arızasını gidermek için direğe çıktı. Çalıştığı sırada elektrik akımına kapılan Altınkaya, 5 metreden düştü.

MHP İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYESİYDİ

İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri, ilk müdahalede bulunduğu Altınkaya'yı, ambulansla, Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Mustafa Altınkaya, kurtarılamadı. Aynı zamanda MHP Salihli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan Altınkaya'nın ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altınkaya Salihli Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

nusaybinli:

HDP li olarak allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.her ne kadar da düşüncelerimiz farklı olsa da aynı vatanın sahipleriyiz.

24
1
yanıtYanıtla
kürt oğlu kürtMobil-ANDROID:

şeytanı bol olsun

11
11
yanıtYanıtla
gerçek:

siradaki gelsin

10
9
yanıtYanıtla
ahmet:

tam bi mhpli barzo valla :):)

13
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınız...:

gebersin hahaha

7
10
yanıtYanıtla
ahmet:

ne diyim alah rahmet etsin kendini üstün görüyordu diğer milletlerden artık ne türklük ne kürtlük kaldı mezarında bu adam için geç oldu inşallah diğer insanlara ibret olur artık

7
9
yanıtYanıtla
berlin:

ne oldu bu sefer cekik gözlü direklere mi saldirmislar

14
2
yanıtYanıtla
gerçek:

darisi digerlerinin basina

10
5
yanıtYanıtla
rizeli_aysun:

allah rahmet eylesın

4
10
yanıtYanıtla
ahmet:

ne rahmeti bi dağlı mongol ölmüş

7
6
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title