Haberler

Elektrik Borcu Olan Çiftçiye Destek Ödemesi Yok

Güncelleme:

Tarımsal sulamaya ilişkin elektrik borcu bulunan çiftçilere bu borçları ödeninceye kadar tarımsal destekleme ödemesi yapılmayacak.

Tarımsal sulamaya ilişkin elektrik borcu bulunan çiftçilere bu borçları ödeninceye kadar tarımsal destekleme ödemesi yapılmayacağı bildirildi.

Söz konusu düzenlemeye ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

BU YIL DESTEKLEME ÖDEMESİ YAPILMAYACAK

Buna göre, tarımsal sulamaya ilişkin elektrik borcu bulunan çiftçilere, bu borçları ödeninceye kadar, 2015 yılında destekleme ödemesi gerçekleştirilmeyecek.

BUGÜN YÜRÜRLÜĞE GİRDİ

Bugünden itibaren yürürlüğe giren karar kapsamındaki bankacılık işlemleri Ziraat Bankası tarafından yapılacak.

Kaynak: AA / Güncel

Ekonomi Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

ooooofffff ofmobilWeb@haberler.com:

Hep çiftçiye işçiye yuklenin zaten. milletvekillerinin çift maaşla 23 bin lirasina da nasıl zam yapsak diye düşünün. hak vallahi hak .ben bir çiftçi çocuğuyum. ramazanda bile öğlen geçene kadar çalıştığımız oluyor oruç oruç. Ve bir sorun daha 15 kilo buğday fiyatıyla 1 kilo mazotla eşdeğer. ve gerçekten biz artık sadece borclarimizi odemek için çalışıyoruz bitirirsek bırakacağız ciftciligi. Eminim ki daha çok çiftçi bu köylerden gidecek

10
0
yanıtYanıtla
Anlayanlara:

Üretici çifçiye yapmayında, doğudaki elektirik kaçakcısı asalaklara iyi yapın, daha çok azdırın.

3
5
yanıtYanıtla
FAKİR:

iyi olmuş, bursa çifçisi elektiriği ödesin urfa çifçisi kaçak kullansın, yok öyle yağma,

6
0
yanıtYanıtla
bu kadarı da PES !:

ya hala çiftçiye yükleniyorsunuz bu insanlar olmasa organik ürünleri nasıl yetiştiririz ne yer ne içeriz yok hep kendi menfaatleriniz yüzünden şu düştüğümüz hale bakar mısınız? Borç ödemekten geleceğimizi düşünemiyoruz. günah bu insanlara geçinmeyin artık üstlerinden

4
1
yanıtYanıtla
şirin baba:

adam bir o boş kafayı çalıştırır düne kadar doğuda elektrik kaçak diye bir yerlerinizi yırtuyordunuz işte adamlar önlemini alıyor kaçağa hayır

1
1
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

YAKINDA OYLARINI VERİRLER VERDİKLERİ DE ELEKTRİK BORÇLARINI SIFIRLAR, YARABBİ ŞÜKÜR DERLER DUA EDERLER.

2
0
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

Sadece sizmi bizlerde ayni durumdayiz fakat hirsiz degiliz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title