Haberler

Elektriğe Bir İndirim de Epdk'dan

Elektrik sektörünün önde gelen şirketlerinden CLK Uludağ Elektrik, devam eden ’indirimli elektrik’ kampanyasıyla vatandaşın yüzünü güldürürken, bir indirim de Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’ndan (EPDK) geldi.

Elektrik sektörünün önde gelen şirketlerinden CLK Uludağ Elektrik, devam eden 'indirimli elektrik' kampanyasıyla vatandaşın yüzünü güldürürken, bir indirim de Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'ndan (EPDK) geldi.

Elektrik perakende satış sektöründe tüketicilere kaliteli, kesintisiz hizmet ve elektrik enerjisi sunmayı hedefleyen CLK Uludağ Elektrik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'daki abonelerine yönelik başlattığı ucuz elektrik kampanyasıyla vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bir sevindirici haber de EPDK'dan geldi. CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytac, indirimli elektrik kampanyasında en düşük elektrik tüketiminin mevcut durumda 4 bin 500 kilowatt olduğunu, bunun da EPDK'nın yaptığı açıklama ile 4 bin kilowatta çekildiğini söyledi.

İndirimli elektrik ve bilgi güncelleme kampanyasının müşterilere önemli bir avantaj sağladığını ifade eden CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytac, indirimli elektrik kampanyasında en düşük elektrik tüketimi limitinin 4 bin 500 kilowattan EPDK'nın yaptığı açıklama ile 4 bin kilowatta düştüğünü söyledi. Artık aylık ortalama 130 liralık elektrik tüketen müşterilerin indirim avantajından faydalanabileceğini belirten Aytac, "Konuyla ilgili 444 6 646 hattı veya internet sitesi üzerinden detaylı bilgi alabilirler veya 62 noktada bulunan Müşteri İletişim Merkezleri (MİM) ile irtibata geçebilirler. İndirimlerimiz sanayi, ticarethane ve mesken grupları olarak üçe ayrılıyor. Her birinin kendine özgün tüketim profili ve indirim kampanyası var. İndirimli elektrik kullanan sanayi müşterilerimize ise mevsimsel bazda indirimlerimiz oluyor. Ticarethaneler yani esnaf gruplarımıza ise yüzde 10 civarında veya tüketim profilini de baz alarak daha önemli oranda indirimler sağlıyoruz" diye konuştu.

İNDİRİMLİ ELEKTRİKTEN FAYDALANMAK ÇOK KOLAY

Kolay yapılan bir başvuru ile indirimli elektrik kampanyasından herkesin faydalanabileceğini ifade eden Aytac, "Normal perakende satış sözleşmemizin dışında serbest tüketiciler için farklı bir sözleşmemiz var. Bu sözleşme imzalandığı takdirde bir sonraki aydan itibaren müşterilerimiz indirimli elektrik hakkından faydalanabiliyor. Dolayısıyla müşterileri yoracak bir prosedürümüz yok. Aylık ortalama 130 liralık fatura limitini bulmaları ve bize başvurması yeterli. Elektrik tesisatında bir değişiklik yapılmasına gerek yok. Aynı elektrik saatinden okuma yaparak işlemler devam ediyor. Normal tarife yerine şirketimizin sağladığı indirimli elektrik tarifemizden faydalanmış oluyorlar" dedi.

KAMPANYALARDAN HABERDAR OLUN

Müşteri bilgi güncellemesine çok önem verdiklerinin altını çizen Ali Erman Aytac, "Başlatmış olduğumuz bilgi güncelleme uygulamasıyla birlikte verilen telefon ve e-mail adreslerine elektrik faturalarını son ödeme tarihlerinden önce bilgi mesajı gönderiyoruz. Bununla beraber müşterilerimize güncel kampanyalarımızın bilgisini vererek sürekli bir iletişim sağlıyoruz. Aynı zamanda dağıtım şirketimizin düzenli olarak yaptığı bakım çalışmaları esnasında gerçekleşen planlı elektrik kesintileri ile ilgili bilgileri de göndererek gerekli tedbiri almalarını sağlıyoruz. Bunun için müşterilerimizin tek yapması gereken sadece internet sitemizden, çağrı merkezlerimizden veya faturalarımızın arkasında gönderdiğimiz formlardan bilgi güncellemelerini bizlere ulaştırmalarıdır" ifadesini kullandı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Çanakkale Balıkesir Uludağ Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title