Haberler

Electro World'den Bursa'da Kampanya

Elektronik mağazalar zinciri Electro World, Korupark'taki mağazasında düzenlediği kampanyalarla stokları eritmeyi hedefliyor.

Firmadan yapılan yazılı açıklamada, Electro World, Bursa mağazasında 700 liraya varan indirimlerle stokları eritiyor.

Bursa'ya özel indirim kampanyasında, Intel Pentium Dual Core T4500 İşlemcili Casper CN.DXT4500A dizüstü bilgisayar 999 lira yerine en düşük fiyat garantisi ve 300 lira indirimle 699 liradan satışa sunuluyor.

Samsung'un 82 ekran, 'SB?den film oynatma özelliğine sahip ve Wide Color Enhancer özelliği ile gerçeğe en yakın renk kalitesini sunan 32C450 LCD TV'si ise bin 299 TL yerine 500 liralık indirimle 799 liradan Electro World Bursa Mağazası raflarında yerini aldı.

Beyaz eşya konusunda da iddialı olan Electro World, Hotpoint'in 443 litre iç hacimli ve A sınıfı enerji tasarrufuna sahip nofrost buzdolabı NMTM 191 F(TK)/HA, bin 399 lira yerine 700 lira indirimle 699 liradan satışa sunuyor. Kampanya dahilinde Ariston marka 6 kilogram kapasiteli ve 1000 devirli çamaşır makinesi ARXL 105 (TK) ise 799 lira yerine 300 lira kazançla 499 liraya indirildi.

500 lira ve üzeri alışverişlerde bazı kredi kartlarına nakit fiyatına 10 taksit imkanı sunuluyor.

(ZAK-MHD) - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title