Haberler

Elbistan Ticaret Borsası'ndan Öğrencilere Yardım

Güncelleme:

Kahramanmaraş Ticaret Borsası, TOBB desteği ve kendi katkılarıyla, Elbistan'da ihtiyaç sahibi öğrencilere kaban ve bot yardımı yaptı.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ve kendi katkılarıyla, Elbistan'da ihtiyaç sahibi öğrencilere kaban ve bot yardımı yaptı.

100 bot ve 100 kabandan oluşan yardımlar, belirlenen öğrencilere dağıtılmak üzere Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun aracılığı ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlilerine teslim edildi.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Balbaba ve Elbistan Temsilcisi İbrahim Alagöz, kaban ve bottan oluşan yardım malzemelerinin teslimi için Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun'u makamında ziyaret etti.

Burada yaptığı değerlendirme her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunduklarını hatırlatan Kahramanmaraş Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Balbaba, "Kış mevsiminin başlamasıyla birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteği ve Borsa olarak kendi katkılarımızı da ekleyerek ihtiyaç sahibi yavrularımızın giyim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kaban ve bot yardımında bulunuyoruz. Elbistan'da da 100 adet bot ve 100 adet de kaban yardımı yapıyoruz. Umarız öğrencilerimiz bu kış aylarında bu botları ve kabanları giyerek okul yolunda üşümeyecekler" dedi.

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun da Balbaba'nın nezdinde Kahramanmaraş Ticaret Borsası'na ve bu yardım kampanyasında emeği geçenlere teşekkür etti. Akkoyun, yardım malzemelerinin belirlenecek ihtiyaç sahibi öğrencilere önümüzdeki günlerde teslim edileceğini de sözlerine ekledi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Elbistan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title