Haberler

Elbistan Belediye Başkanı Küçük Açıklaması

Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, taşeron işçilerin kadroya geçirilmesiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, taşeron işçilerin kadroya geçirilmesiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Küçük, belediye sosyal tesislerinde düzenlediği toplantıda, hizmet sürecini değerlendirdi.

AK Parti'den iki dönem belediye başkanı olarak görev yaptığını belirten Küçük, partisinin istikrarın temel kaynağı olduğunu söyledi.

Partisinin işçilerin yanında olduğunu dile getiren Küçük, şunları kaydetti:

"Hizmet satın almada çalışan insanların kadroya geçeceği yönünde duyumlar alıyoruz. Bizimde beklentimiz, temennimiz bu yöndedir. Daha fazla disiplin, daha fazla iş ve gayret içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Tüm taşeron işçilerin gözü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in taşeron işçilerin kadroya alınacağı müjdesine çevrildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu da taşeron işçilerin kadro surunu çözümü konusunda gerekli talimatlarını verdiği duyumlarını alıyoruz. Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'da taşeron işçiler için ikincil düzenlemeleri yaptıklarını ifade etti. Medya aracılığıyla taşeron işçilerin kadroya geçeceği yönünde bilgiler alıyoruz. Bu konuda çalışma başlatan herkese teşekkür ediyoruz."

Elbistan'ın belediye personellerinin gayretiyle modern bir Anadolu kenti haline geldiğini dile getiren Küçük, "Halk ekmek fabrikası kurduk. Elbistan'da daha önce olmayan belediye otobüs işletmesi sistemini oluşturduk. Vatandaşımız ucuz ve kaliteli toplu ulaşım hizmetinden faydalandı. 300 kilometre sıcak asfalt çalışması yaptık. Büyükşehir yasası ile beraber mahalle statüsüne giren bir çok köyü modern, yaşanabilir hayat standardı yüksek bir hale getirdik. 40 tane park çalışması yapıldı. Önümüzde 3 yılı aşkın bir hizmet süresi var. Planlarımız yapıldı. Gelecek dönem için de hizmet etmeye hazırız" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Durmuş Küçük Oral Küçük Ak Parti Elbistan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title