Haberler

Elazığsporlu Deniz Yılmaz Suskunluğunu Bozmak İstiyor

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında attığı gollerle takımının ligde kalma yolunda verdiği mücadeleye büyük katkı sağlayan Elazığsporlu forvet oyuncusu Deniz Yılmaz, üç hafta aradan sonra Trabzonspor maçında gol atmayı hedefliyor Yılmaz: "Trabzonspor maçında atacağım gol veya gollerle takımımın küme.

İSMAİL ŞEN - Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında attığı gollerle takımının ligde kalma yolunda verdiği mücadeleye büyük katkı sağlayan Deniz Yılmaz, son üç haftadaki gol orucunu Trabzonspor maçında sonlandırmak istiyor.

Bordo-beyazlıların sezon başında Almanya 2. Bundesliga ekiplerinden Paderborn'dan transfer ettiği gurbetçi oyuncu, 26 haftası geride kalan ligde 21 maçta forma giydi ve 1751 dakika oyunda kaldı. Bu maçlarda 11 kez rakip fileleri havalandıran Deniz Yılmaz, 2 de sarı kart gördü.

Özellikle ligin ikinci yarısında çıkış yakalayan ve takımının düşme hattından uzaklaşma yolunda verdiği mücadeleye büyük katkı sağlayan Yılmaz, ligin ikinci yarısında 9 maçta 817 dakika oyunda kaldı ve 6 kez fileleri havalandırdı.

Deniz Yılmaz, 11 golle gol krallığı yarışındaki iddiasını da sürdürüyor. Krallık yarışında Gençlerbirliği'nden Sorin Bogdan Stancu, Galatasaray'dan Burak Yılmaz ve Sivasspor'dan Aatif Chahechouhe 13'er golle ilk sırayı paylaşırken, Beşiktaş'tan Hugo Almeida 12 golle 4'üncü, Deniz Yılmaz da 11 golle 5'inci sırada bulunuyor.

Ligin 23. haftasında Sivasspor'a karşı attığı 2 golün ardından son 3 haftadır gol sevinci yaşayamayan Yılmaz, Trabzonspor maçıyla suskunluğunu bozmak istiyor.

-Deniz Yılmaz'ın görüşleri

Deniz Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısındaki ilk 7 karşılaşmada topladıkları 14 puanla 27 puana ulaşarak küme düşme hattında uzaklaşma yolunda önemli bir adım attıklarını ancak son iki haftada deplasmanda oynadıkları Eskişehirspor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarından aldıkları mağlubiyetlerle kritik bir sürece girdiklerini söyledi.

Önlerinde daha 8 hafta olduğunu ve süper lige tutunmak için takım olarak azim ve kararlılıkla yollarına devam edeceklerini vurgulayan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Deplasmanda oynadığımız son iki maçta iyi mücadele ettik ancak şans rakiplerimizin yanındaydı. Önümüzde bizi bekleyen bir Trabzonspor maçı var. Trabzonspor maçında atacağım gol veya gollerle takımımın küme düşme hattından uzaklaşmasına katkıda bulunmak ve gol krallığındaki iddiamı devam ettirmek istiyorum. Elazığspor'un Süper Lig tarihinde bir sezonda en fazla gol atan oyuncusu ağabeyimiz Yunus Altun'du. İnşallah, onun tahtını da elinden almak istiyorum."

Elazığspor'un Süper Lig tarihinde bir sezonda en fazla gol atan oyuncusu Yunus Altun, 2003-2004 futbol sezonunda attığı 16 golle, gol krallığında 6. sırada yer aldı.

Takımın Süper Lig tarihinde bugüne kadar bir sezonda en fazla gol atan ikinci oyuncusu ise 2002-2003 sezonunda attığı 9 golle Lubomir Meszaros olmuştu. - Elazığ

Kaynak: AA / Spor

Deniz Yılmaz Burak Yılmaz Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title