Haberler

Elazığspor, MP Antalyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Güncelleme:

Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüp tesislerinde yapılan antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Elazığspor Teknik Sorumlusu Okan Buruk, son haftalara rahat girmeyi planladıklarını ancak işlerin istedikleri gibi gitmediğini söyledi.

Buruk, çok zorlu bir dönemden geçtiklerini vurgulayarak, "İkinci yarıdan itibaren bir çıkışımız vardı ama işler istediğimiz gibi gitmedi. Özellikle son haftalarda bir düşüşümüz oldu. Oyun olarak bir şeyler yaptığımızı düşünüyoruz ama sonuç alamayınca bu oyunun çok fazla anlamı olmuyor. Aldığınız sonuçlar çok daha ön plana çıkıyor. Galatasaray maçına baktığımızda bu anlamda her türlü üstünlüğün bizde olduğu bir maçtı. Bütün sayısal üstünlüklerin; köşe vuruşları olsun, topa sahip olma olsun, pozisyon olsun. Özellikle son 25 dakikayı eksik oynamış bir takımın istatistiksel olarak maksimuma çıktığı bir maçtı. Ama sonuçta golü atan kazanıyor. Galatasaray ilk yarıda attığı golden sonra 2-0'ı da bulabilirdi ama biz belki biraz inansak 3-4 tane gol atabilirdik. Böyle bir maç oldu. Kazanabileceğimiz bir maçı kaybetmek bizi üzüyor. Çünkü puan ve puanlara ihtiyacımız var" dedi.

"ZORLU HAFTALAR GELİYOR"

Galatasaray maçının geride kaldığını belirten Buruk, "Artık hafta başından itibaren izin yapmadan Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladık. Bu bağlamda çalışmalarımız sürüyor. Hem bizim için hem rakip için önemli bu maç. Final maçına çıkacağız. İki takımın da kazanmak için elinden geleni yapacağı, çok stresli ve baskılı bir maç olacak. Zorlu bir hafta. Zorlu haftalar zaten geliyor. Ligin bitimine 3 hafta kaldı. Kimsenin artık puan kaybına tahammülü yok. Hem sakat hem de cezalı eksiklerimiz var. Bu eksikler bizi özellikle defansif anlamda düşündürüyor. Çok geniş bir kadromuz da olmayınca bu durum bizi biraz zorluyor. Ama oyuncularımızın ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını düşünüyoruz. Geçen hafta 10 kişi kalan bir takım elinden gelenin en iyisini yaptı. Yine bu hafta da en iyisini yapacaklar. Biz de çok yoğun bir şekilde çalışıp Antalya maçına hazırlanacağız" diye konuştu.

Serdar Gürler ve Serdar Özkan'ın affedilip affedilmeyeceğiyle ilgili bir soru üzerine Buruk, "Oyuncularımızla ilgili açıklamayı yarın başkanımızla beraber bir basın toplantısında açıklayacağız" cevabını verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Okan Buruk Elazığspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title