Haberler

Elazığspor - Manisaspor Maçının Ardından

Maçın ardından- Elazığspor Teknik Direktörü Özat: - "Oyunun baskısı, oyunun gidişatı hep bizim lehimizdeydi"- Manisaspor Teknik Direktörü Fedai: - "Kişisel ve basit hatalardan dolayı bir deplasman karşılaşmasından daha puansız dönüyoruz"ELAZIĞ (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Elazığspor'un teknik direktörü Ümit Özat, 2-0 kazandıkları Manisaspor maçıyla ilgili, "Oyunun baskısı, gidişatı hep bizim lehimizdeydi" dedi.

Maçın ardından- Elazığspor Teknik Direktörü Özat: - "Oyunun baskısı, oyunun gidişatı hep bizim lehimizdeydi"- Manisaspor Teknik Direktörü Fedai: - "Kişisel ve basit hatalardan dolayı bir deplasman karşılaşmasından daha puansız dönüyoruz"ELAZIĞ (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Elazığspor'un teknik direktörü Ümit Özat, 2-0 kazandıkları Manisaspor maçıyla ilgili, "Oyunun baskısı, gidişatı hep bizim lehimizdeydi" dedi.Özat, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, daha fazla gollü bir maç olabileceğini dile getirdi. Devre arasında oyuncularına 60. dakikaya kadar sabırlı olmalarını söylediğini kaydeden Özat, şöyle konuştu: "60. dakikaya kadar sabırlı oynamalarını, sonrasında değişiklikler yapacağımızı söyledik. Nitekim 60. dakikada da değişiklik yaptık. Penaltımız da geldi. Oyunun baskısı, oyunun gidişatı hep bizim lehimizdeydi. Mutlu muyum? Bir taraftan mutluyum, bir taraftan da oyuncularımın kapasitesinin çok daha iyi olduğuna inandığım için, daha iyi yapabileceklerine inandığım için, hep daha iyisini istiyorum bir antrenör olarak."- Manisaspor cephesiManisaspor Teknik Direktörü Mustafa Fedai ise oyuna iyi başladıklarını ancak kişisel ve basit hatalardan dolayı bir deplasman karşılaşmasından daha puansız döndüklerini söyledi. Fedai, şunları kaydetti: "O hataları en aza indirirsek, bu hataları yapmadığımız zaman seri galibiyetler alıp istediğimiz yerlere ulaşacağımıza inanıyorum. Elazığspor iyi bir takım, Ümit hocayla yükselen bir ibresi var. Daha da iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Lig her takımın yenebileceği bir lig, iyi direnç ve az hata yapan her takım diğer takımları yenebilir." .

Kaynak: AA / Spor

Manisaspor Elazığspor Ümit Özat Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title