Haberler

Elazığspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Elazığspor'un 1-0 mağlup olduğu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından iki takımın teknik adamları mücadeleyi değerlendirdi.

Ümit Özat'ın cezası devam etmesi nedeniyle Elazığspor'un teknik direktör yardımcısı Önder Ergin basın toplantısına çıktı. Karşılaşmayı değerlendiren Ergin, "Skor açısından son saniyede yediğimiz gol nedeniyle bizim için üzücü bir maç oldu. Ama oyunun geneline bakacak olursak 90 dakika 2 takım açısından da mücadele ile geçti. Maçın hakkı kesinlikle beraberlikti. Futbolun adaleti olmuyor, son saniyede gol yedik. Ondan 5 dakika önce biz net bir pozisyon kaçırdık" dedi.

Futbolda 180 derece düşüncelerin değiştiğini belirten Ergin, "Berabere kalsaydık şimdi daha farklı şeyler konuşabilirdik. Futbolun adaleti yok. Ümit hocamın da cezasının bitmesine 2 hafta kaldı. O da saha kenarında olduktan sonra bir yükselişe geçeceğimize inanıyoruz. Futbolcu arkadaşlarımızın yine ayaklarına sağlık diyorum. Yapacak bir şey yok, netice de bu futbol. Yıllarca hepimizde gördük oluyor böyle şeyler. Tek söyleyeceğimiz, bizden daha fazla üzülen kişiler yok. Herkesin bunun bilincinde olmasını istiyorum. İyi günde herkes bir birine sahip çıkar. Ben kötü günde birlik olunmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Oyuncularını kutlayarak sözlerine başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, "Gerçekten çok önemli bir futbol ortaya koydular. Geçen hafta Antalya galibiyetinde de çok önemli futbol ortaya koyup bol pozisyona girip galibiyetle tamamlamıştık. Bu hafta da deplasmanda Elazığspor gibi güçlü bir takımla oynamamıza rağmen ilk dakikadan itibaren oyunun hakimiyetini ele alıp, çok az pozisyon verip, birçok pozisyona girdik. Daha önce de skoru yakalayabilirdik, kısmet son dakikada attığımız gol ile galip geldik. Dediğim gibi futbolcularımız önemli bir futbol ortaya koydu. Son haftalarda çok iyi oynuyorduk sonuç alamıyorduk. Şimdi sonuçları da almaya başladık. Bundan sonra devamını getireceğimizi düşünüyorum" diye konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Elazığspor Ümit Özat Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title